Rijnplein
Advertorial Winkels

Feestmaand op het Rijnplein: win een waardebon van Plein62

De hele maand september is het feestmaand op het Rijnplein. Zestien winkels verloten in totaal 665 waardebonnen. Dit keer verloot Plein62 100 waardebonnen ter waarde van € 15.

“Het coronavirus houdt iedereen in zijn greep”, vertelt Hans van Put namens het bestuur van ondernemersvereniging Rijnplein. “Alle winkels en horeca hebben maatregelen genomen om onze klanten en bezoekers te beschermen, zodat zij op een veilige manier kunnen winkelen. Ook zijn heel veel winkels op zondagen geopend om een goede spreiding van klanten te garanderen.”

Maar het aantal bezoekers aan het Rijnplein is de afgelopen periode wel sterk gedaald. Daarom is er een actie verzonnen. “Als bestuur willen wij de ondernemers ondersteunen en ervoor zorgen dat de bezoekersaantallen weer als vanouds worden. Dit doen we door super leuke en welkome like en winacties te organiseren. Via ons social media kanaal geven 16 winkels in totaal 665 kennismakingscheques weg ter waarde van € 24.000. We hopen dat veel consumenten gebruik zullen maken van deze kans!”

Hoe doe je mee?

  1. Like de Rijnplein Facebookpagina: https://www.facebook.com/Rijnplein/
  2. Tag 2 of meer vrienden in de comments bij dit bericht.
  3. Like deze post van het Rijnplein.
  4. Verdubbel je kansen door deze post van het Rijnplein te delen.

Op 1 oktober neemt het Rijnplein contact op met de gelukkige winnaars.

Let op: deze winactie loopt via de Facebookpagina van het Rijnplein en dus niet via Alphens.nl.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 17:06

Robbert Zantingh stopt bij het Vakantiespel

Voorzitter Robbert Zantingh stopt per 1 september 2021 bij Stichting Vakantiespel. ‘’Het is een dubbel gevoel. Enerzijds ga ik het enorm missen, anderzijds heb ik het gevoel dat ik er voldoende uit heb gehaald.’’

Alphens Restaurantweek vandaag 15:54

De Beren bij jou thuis: genieten is het belangrijkste

De komende weken organiseren wij de Alphens Restaurantweek bij jou thuis! Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen en omstreken. Dit keer vertellen we je alles over de heerlijke gerechten die je bij De Beren Alphen aan den Rijn kunt bestellen.

Algemeen vandaag 15:05

‘Aandachtskaartjes’ met gehaakte bloemen overal te vinden in Alphen

Door heel Alphen hangen verschillende ‘aandachtskaartjes’ met een gehaakte bloem. Op deze kaartjes staat de tekst: 'Ik ben een vergeet-mij-nietje. Vandaag ben ik opgehangen door het Bloemenvrouwtje om je dag een beetje op te fleuren.’’ Met dit initiatief wil het Bloemenvrouwtje mensen graag een glimlach op hun gezicht bezorgen.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 13:28

Toyota van Ekris ziet occasion verkoop stijgen door corona

Tweedehandsauto’s zijn behoorlijk in trek dit jaar. In juli was er zelfs sprake van een nieuw maandrecord. Branchevereniging Bovag concludeerde eerder dat tweedehandsauto’s door de coronacrisis aan populariteit winnen, deels vanwege het feit dat het openbaar vervoer nu door veel Nederlanders gemeden wordt.

Evenementen vandaag 12:53

Denk mee over het evenementenbeleid

Door corona kunnen evenementen nu niet plaatsvinden. Deze tijd wil de gemeente Alphen aan den Rijn dan ook gebruiken om het evenementenbeleid te evalueren. Inwoners van de gemeente mogen hierover meedenken.

Verkeer en vervoer vandaag 12:02

Vanaf vandaag minder spitstreinen tussen Alphen en Leiden

Vanaf maandag 19 oktober schrapt NS tijdelijk een aantal treinritten op enkele trajecten, zo ook op het traject Alphen aan den Rijn - Leiden Centraal. Het gaat om de sprinters die normaal tijdens de spits worden ingezet.