TUI
Advertorial Winkels

Feestmaand op het Rijnplein: win een waardebon van TUI

De hele maand september is het feestmaand op het Rijnplein. Zestien winkels verloten in totaal 665 waardebonnen. Dit keer verloot TUI 15 waardebonnen ter waarde van € 100.

“Het coronavirus houdt iedereen in zijn greep”, vertelt Hans van Put namens het bestuur van ondernemersvereniging Rijnplein. “Alle winkels en horeca hebben maatregelen genomen om onze klanten en bezoekers te beschermen, zodat zij op een veilige manier kunnen winkelen. Ook zijn heel veel winkels op zondagen geopend om een goede spreiding van klanten te garanderen.”

Maar het aantal bezoekers aan het Rijnplein is de afgelopen periode wel sterk gedaald. Daarom is er een actie verzonnen. “Als bestuur willen wij de ondernemers ondersteunen en ervoor zorgen dat de bezoekersaantallen weer als vanouds worden. Dit doen we door super leuke en welkome like en winacties te organiseren. Via ons social media kanaal geven 16 winkels in totaal 665 kennismakingscheques weg ter waarde van € 24.000. We hopen dat veel consumenten gebruik zullen maken van deze kans!”

Hoe doe je mee?

  1. Like de Rijnplein Facebookpagina: https://www.facebook.com/Rijnplein/
  2. Tag 2 of meer vrienden in de comments bij het bericht.
  3. Like de post van het Rijnplein.
  4. Verdubbel je kansen door de post van het Rijnplein te delen.

Op 29 september neemt het Rijnplein contact op met de gelukkige winnaars.

Let op: deze winactie loopt via de Facebookpagina van het Rijnplein en dus niet via Alphens.nl.


Meer nieuws

Politie gisteren 18:55

Politie arresteert Alphenaren voor witwassen en drugshandel

Op dinsdagochtend 27 oktober heeft de politie drie Alphenaren aangehouden. Twee Alphenaren (34 en 35) zijn aangehouden als hoofdverdachten op verdenking van witwassen en handel en productie in softdrugs. De andere Alphenaar (22) is aangehouden als medeverdachte. 

Onderwijs gisteren 18:24

Lyceumleerlingen komen voor het eerst in het nieuwe schoolgebouw

Een feestelijke dag voor leerlingen van het Groene Hart Lyceum in Alphen. Zij mochten op dinsdag 27 oktober namelijk voor het eerst kennis maken met hun nieuwe school. Alle leerjaren volgden apart van elkaar een programma op school om het gebouw te leren kennen. Woensdag is de eerste echte lesdag in het nieuwe schoolgebouw.

Advertorial Horeca gisteren 17:49

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Politie gisteren 17:22

Jongens fietsen over straat met ‘coronabanner’

Het was een merkwaardig gezicht toen politieagenten zaterdagnacht drie jongens in de Planetenbuurt zagen fietsen. Zij hadden namelijk een banner met daarop de coronaregels bij zich.