Alphen Beweegt

Fiets mee met Alphen Beweegt

Fietsen is leuk én gezond! En dat vinden de buurtsportcoaches van Alphen Beweegt ook. Zij organiseren daarom op woensdag 24 maart, 21 april en 19 mei een fietstocht waar iedereen aan mee kan doen. 

Op deze woensdagen leg je iedere keer een nieuwe route af van ongeveer 30 kilometer dwars door de gemeente Alphen. Het voordeel is dat de routes geen begin- of eindpunt hebben en dat je dus kunt starten waar het jou uitkomt. De route ontvang je na aanmelding en zijn vanaf dan op ieder gewenst moment te fietsen.

‘’Wat het extra leuk maakt om op deze woensdagen mee te fietsen is dat de buurtsportcoaches van 9.00 tot 12.00 uur op een aantal plekken met kraampjes langs de weg staan, voor een gezellig praatje en een heerlijk kopje thee of koffie met iets lekkers. Daarnaast ontvang je ook een stempelkaart. Heb je alle drie de dagen gefietst én alle stempels verzameld, dan ontvang je nog een kleinigheidje’’, aldus een woordvoerder van Alphen Beweegt.

Buurtsportcoach Dominique heeft er al heel veel zin in, maar zonder jou of jullie wordt het natuurlijk geen succes! Dus lijkt het jou leuk om mee te fietsen? Meld je dan aan via Dominique door een mail te sturen naar d.smit@alphenbeweegt.nl. Voor deelname aan de fietstocht wordt een kleine bijdrage gevraagd van €2,50 per dag. Verdere informatie ontvang je na aanmelding.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.