Josh Walet

Fietsaccu veroorzaakt brand in fietsenwinkel

Vrijdagochtend is een brand ontstaan bij Atlas Fietsen. De brandweer kwam ter plaatse.

De brand vond plaats op vrijdagochtend 10:35 uur, bij Atlas Fietsen in Kerk en Zanen en werd veroorzaakt door een fietsaccu. Deze was ontploft en in de brand gevlogen. De brandende accu werd in een emmer water gelegd zodat deze niet verder kon branden. De twee accu's die daarnaast lagen werden uit voorzorg ook buiten gelegd. 

De brandweer had de brand al snel onder controle. De winkel werd door de brandweer geventileerd. Tijdens het incident zijn geen gewonden gevallen, de winkel heeft wat rookschade opgelopen.

Brand Atlas

Brand Atlas

Brand Atlas

Brand atlas

Brand Atlas

Brand Atlas

Brand Atlas


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:02

Niet zingen onder de douche, maar voor het goede doel

Vind jij zingen heerlijk en wil je wat goeds doen voor het goede doel? Dan ben je hier helemaal op het goede adres. Lions Rhijnhart organiseert op donderdag 20 oktober een Sing along voor het goede doel.

Advertorial Overige vandaag 14:11

Onderzoek naar truffels met Psilocybine

Het UMC Groningen doet onderzoek naar de effecten van psychedelica op depressieve klachten. In deze nieuwe studie wordt onderzocht wat de juiste dosering is voor mensen met een depressie en welke effecten het heeft. De studie vindt plaats op verschillende locaties in Europa, waaronder het UMC Groningen (Universitair Centrum Psychiatrie), het UMC Utrecht en het LUMC.

Overige vandaag 12:37

Minister-president Rutte en minister Weerwind op bezoek in de PI Alphen

Op woensdag 5 oktober bezochten minister-president Rutte en minister Weerwind de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De minister-president ging die dag op bezoek bij verschillende organisaties om van de medewerkers te horen over hun werk en wat zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Evenementen vandaag 11:43

Statiegeld op alle drinkbekers bij Alphense Oktoberfeesten

Liefhebbers van de Alphense Oktoberfeesten, zet je schrap. Op zaterdag 8 oktober is het weer zover. Als vanouds kun je samen met vrienden en familie ongegeneerd losgaan tijdens de Alphense Oktoberfeesten. Wel zal er iets veranderen dit jaar.