Advertorial Sport

Fietsclinic bij FTC Avanti op 25 maart: toerfietsen en racefietsen

Wil je deze zomer leren fietsen in een groep, met een goede balans, veilig door de bochten en op tempo. Kom dan naar de Fietsclinic op zaterdag 25 maart van 10:00 tot 15:00 uur op de wielerbaan van FTC Avanti. "Vanaf 09:30 staat de koffie klaar."

Veilig oefenen en tocht door het Groene Hart

In de ochtend worden de technieken veilig geoefend op de afgesloten wielerbaan. "We beginnen met fietscontrole en uitleg over technieken en gaan in groepen van acht (maximaal 32 deelnemers) en twee trainers, oefenen op de baan", aldus Avanti. Na de lunch maak je met de trainers een tocht door het Groene Hart (max.30 km) en breng je het geleerde in de praktijk.

Drie keer gratis met verzekering

Na afloop kan je, tot 25 april, drie keer onder begeleiding meefietsen met de toergroepen op de weg. Voor deze periode heeft de FTC Avanti een NTFU introductie verzekering die schade aan je fiets tot € 500 dekt. Op 15 en 16 april kan je meefietsen bij de Duin & Bollentocht

Kom je ook? Neem je eigen sportieve toerfiets of racefiets (fietshelm verplicht) mee. De deelnemerskosten bedragen € 15. Aanmelden kan via deze link. Om mee te doen met dit aanbod (inclusief lunch) maak je € 15 over naar: NL38 RABO 0146 7409 71 ten name van Fietstoerclub Avanti te Alphen aan den Rijn, o.v.v fietsclinic en je naam. 


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.