Castellum
Advertorial Film

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Herbeleef deze romantische komedie over acht stellen die tijdens een hectische maand voor Kerstmis in Londen met elkaar verweven zijn en geniet van de sterrencast met onder meer Emma Thompson en Hugh Grant.

To me, tickets are perfect

Bekijk de trailer

Zet je schoen in de bioscoop

Castellum krijgt zondag 3 december bezoek van een piet! Ga jij die dag naar de film? Zet dan - op vertoon van je filmkaartje - je schoen in de bioscoop op vrijdag 1 december (15:00 tot 18:00 uur) of zaterdag 2 december (13:00 tot 18:00 uur). Wanneer je de film komt kijken, ontdek je of Sinterklaas wat in je schoen heeft gestopt..

Maandag 4 december gesloten

Op 5 december lanceert Castellum in de loop van de dag een compleet nieuwe website! Helaas draaien er daarom op 4 december geen films en is de website op 4 en (grotendeels) 5 december uit de lucht. Wil je voor Sinterklaas kaartjes cadeau geven? Bestel deze dan uiterlijk zondag 3 december via www.theatercastellum.nl.

Nieuw deze week

De tekst gaat door onder de afbeelding.

Migration_st_1_jpg_sd-low_Copyright-2023-Illumination-Entertainment-and-Universal-Studios-All-Rights-Reserved.jpg

Gloednieuwe animatiefilm van Illumination

De makers van Minions en The Super Mario Bros. Movie nemen je mee op een wervelende vlucht naar het onbekende. In de sensationele nieuwe komedie Vogelvlucht wordt een overbezorgde vader-eend door zijn familie overgehaald om op de vakantie van hun leven te gaan.

Info & tickets

De tekst gaat door onder de afbeelding.

Killers-of-the-Flower-Moon_st_18_jpg_sd-low_Copyright-2023-Paramount-Pictures.jpg

Met Leonardo DiCaprio en Robert de Niro

Killers of the Flower Moon is een meeslepende misdaadfilm van Martin Scorsese (Taxi Driver, Goodfellas) over een reeks moorden op de inheems-Amerikanen van de olierijke Osage Nation in de jaren 20. Dit intense verhaal legt de machtsstructuren die Amerika ‘groot hebben gemaakt’ bloot.

Info & tickets

De tekst gaat door onder de afbeelding.

Une-ann-e-difficile_st_2_jpg_sd-low.jpg

Van de makers van Intouchables en Hors Normes

Olivier Nakache en Eric Toledano hebben opnieuw een komische, hoopvolle film gemaakt. Une année difficile gaat over twee mannen die tot over hun nek in de schulden zitten en proberen te overleven met list en bedrog. Een groep milieuactivisten biedt hen gratis drank en, onbedoeld, nieuwe kansen.

Info & tickets

Ook te zien in de CinePlus

Deze week in Cineplus

De tekst gaat door onder de afbeelding.

Nyad_st_2_jpg_sd-low_Copyright-2023-WW-Entertainment (1).jpg

Doorzettingsvermogen, vriendschap en mentale overwinning

Nyad vertelt het opmerkelijke, waargebeurde verhaal van atlete Diana Nyad. Op 60-jarige leeftijd streeft ze, met de hulp van haar beste vriendin en coach, naar het verwezenlijken van haar levenslange droom: een lange zwemtocht van Cuba naar Florida. Met Annette Bening en Jodie Foster.

Info & tickets

Bekijk hier het complete filmaanbod van Castellum.


Meer nieuws

Blog Dennis on the run gisteren 16:48

Op een derde van de uitdaging!

Nou daar ben ik weer. We zitten alweer in eind februari en dat betekent dat we op een derde van onze uitdaging zitten!

Overige gisteren 16:05

Het Oranje Fonds steunt het SamenhuiS

Het SamenhuiS, centrum voor leven met en na kanker wil haar activiteiten uitbreiden en daar heeft de organisatie extra vrijwilligers voor nodig. Door de financiële steun van het Oranjefonds kan het SamenhuiS onder andere artikelen plaatsen in de lokale media en een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers.

Kinderen gisteren 14:48

Succesvolle dag voor kinderen bij Is Morus

Is Morus organiseerde vandaag het evenement 'Pizzabakker voor 1 Dag', waar kinderen tussen 12:30 en 14:00 de kans kregen om hun eigen pizza te maken en te beleggen, met de deskundige begeleiding van de échte pizzabakkers van Is Morus.

Sport gisteren 13:40

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan handen ineen voor beweging en sportkansen

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan de handen ineen. Dit initiatief is ontstaan vanuit hun gedeelde visie dat iedereen, ongeacht hun financiële situatie, moet kunnen sporten. Het project introduceert ‘De Beweegtas’, een tas gevuld met sport- en spelmateriaal, die vanaf maart beschikbaar zal zijn voor gezinnen die gebruikmaken van de diensten van Kledingbank Groene Hart.