Film van Ipse de Bruggen genomineerd voor filmprijs

Een film van Ipse de Bruggen waarin begeleider Daan van Wouw vertelt over de mooie maar ook pittige kanten van zijn werk, is genomineerd voor een filmprijs: de ‘Gouden Reiger 2018’. De nominatie valt binnen de categorie 'creativiteit / innovatie'. 1 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

De film met Daan is onderdeel van een serie van vier waarin begeleiders een heel persoonlijk inkijkje in hun werk geven. De films werden eerder dit jaar in samenwerking met productiemaatschappij IDTV ontwikkeld om nieuwe collega’s in de zorg aan te trekken. 

"Deze nominatie is een mooie erkenning van en waardering voor de begeleiders bij Ipse de Bruggen die door hun inzet en toewijding meer mogelijk maken voor cliënten. Wij hopen vooral dat de film, zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, nog meer mensen inspireert om een carrière in de gehandicaptenzorg te overwegen", aldus Andrea van Steensel, lid raad van bestuur Ipse de Bruggen.

De Gouden Reiger is een filmprijs die wordt uitgereikt aan de beste opdrachtfims (corporate films, bedrijfsfilms, webvideo) van het jaar. Uit de 66 inzendingen dit jaar zijn er 21 genomineerden gekozen binnen drie categorieën. De uitreiking vindt 1 november plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen vandaag 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.