Film van Ipse de Bruggen genomineerd voor filmprijs

Een film van Ipse de Bruggen waarin begeleider Daan van Wouw vertelt over de mooie maar ook pittige kanten van zijn werk, is genomineerd voor een filmprijs: de ‘Gouden Reiger 2018’. De nominatie valt binnen de categorie 'creativiteit / innovatie'. 1 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

De film met Daan is onderdeel van een serie van vier waarin begeleiders een heel persoonlijk inkijkje in hun werk geven. De films werden eerder dit jaar in samenwerking met productiemaatschappij IDTV ontwikkeld om nieuwe collega’s in de zorg aan te trekken. 

"Deze nominatie is een mooie erkenning van en waardering voor de begeleiders bij Ipse de Bruggen die door hun inzet en toewijding meer mogelijk maken voor cliënten. Wij hopen vooral dat de film, zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, nog meer mensen inspireert om een carrière in de gehandicaptenzorg te overwegen", aldus Andrea van Steensel, lid raad van bestuur Ipse de Bruggen.

De Gouden Reiger is een filmprijs die wordt uitgereikt aan de beste opdrachtfims (corporate films, bedrijfsfilms, webvideo) van het jaar. Uit de 66 inzendingen dit jaar zijn er 21 genomineerden gekozen binnen drie categorieën. De uitreiking vindt 1 november plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.