Advertorial Economie

Final sale bij Sebastian Alphen!

Onze final sale gaat van start: dat betekent dat wij plaats gaan maken voor onze nieuwe collecties! Nu op alle reeds afgeprijsde artikelen één stuk met vijftig procent korting en drie stuks of meer maar liefst zestig procent korting!

Op deze kortingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Geldig op alle afgeprijsde artikelen over de originele prijs
  • Vrouwen en mannen collectie's niet combineerbaar
  • Niet op de reeds afgeprijsde Parajumpers en Jacob Cohen

Sebastian Alphen is een vrouwen- en mannenmodewinkel in het centrum van Alphen aan den Rijn. De vrouwenmerken die wij verkopen zijn onder andere Marc Cain, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Drykorn, Gustav en Parajumpers. Voor de mannen bestaat de collectie uit onder andere Corneliani, Jacob Cohen, Polo RL, Mason’s, Santoni en Parajumpers, en nog veel meer!

Wij zijn tevens elke zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur (met uitzondering van zondag 24 maart in verband met de 20 van Alphen)


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.