Advertorial Economie

Final sale bij Sebastian Alphen!

Onze final sale gaat van start: dat betekent dat wij plaats gaan maken voor onze nieuwe collecties! Nu op alle reeds afgeprijsde artikelen één stuk met vijftig procent korting en drie stuks of meer maar liefst zestig procent korting!

Op deze kortingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Geldig op alle afgeprijsde artikelen over de originele prijs
  • Vrouwen en mannen collectie's niet combineerbaar
  • Niet op de reeds afgeprijsde Parajumpers en Jacob Cohen

Sebastian Alphen is een vrouwen- en mannenmodewinkel in het centrum van Alphen aan den Rijn. De vrouwenmerken die wij verkopen zijn onder andere Marc Cain, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Drykorn, Gustav en Parajumpers. Voor de mannen bestaat de collectie uit onder andere Corneliani, Jacob Cohen, Polo RL, Mason’s, Santoni en Parajumpers, en nog veel meer!

Wij zijn tevens elke zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur (met uitzondering van zondag 24 maart in verband met de 20 van Alphen)


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:39

Buurt-AED geplaatst in Oude Ambachtenwijk

In de Oude Ambachtenwijk is bij de Huisartsenpraktijk Het Ambacht aan de Mandenvlechter 10B een Automatische Externe Defibrillator (AED) geplaatst.

Advertorial Overige vandaag 11:11

Brugklassers strijden tijdens Alphense finale Read2Me

Op dinsdagavond 10 maart gaan acht voorlezers de strijd met elkaar aan: wie is de beste voorlezer? Wie weet de jury en het publiek het meest te boeien? Wie zorgt er voor dat iedereen, op het moment dat de voorlezer klaar is, denkt: lees alsjeblieft door, ik wil weten hoe het afloopt!

Calamiteiten vandaag 01:33

Dode en gewonden bij steekpartij

Aan het Topaasplantsoen in Alphen aan den Rijn zijn in de nacht van zaterdag op zondag een dode en meerdere gewonden gevallen bij een steekpartij. Het incident gebeurde rond de klok van 00:45 uur.

Gemeente gisteren 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.