Advertorial Economie

Final sale bij Sebastian Alphen!

Onze final sale gaat van start: dat betekent dat wij plaats gaan maken voor onze nieuwe collecties! Nu op alle reeds afgeprijsde artikelen één stuk met vijftig procent korting en drie stuks of meer maar liefst zestig procent korting!

Op deze kortingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Geldig op alle afgeprijsde artikelen over de originele prijs
  • Vrouwen en mannen collectie's niet combineerbaar
  • Niet op de reeds afgeprijsde Parajumpers en Jacob Cohen

Sebastian Alphen is een vrouwen- en mannenmodewinkel in het centrum van Alphen aan den Rijn. De vrouwenmerken die wij verkopen zijn onder andere Marc Cain, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Drykorn, Gustav en Parajumpers. Voor de mannen bestaat de collectie uit onder andere Corneliani, Jacob Cohen, Polo RL, Mason’s, Santoni en Parajumpers, en nog veel meer!

Wij zijn tevens elke zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur (met uitzondering van zondag 24 maart in verband met de 20 van Alphen)


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadshart vandaag 20:50

Volgend jaar "Zwarte Gondelvaart" ?

De traditionele gondelvaart is dit jaar niet doorgegaan. De belangstelling om deel te nemen was sterk teruggelopen en het pakket eisen dat de gemeente op tafel legde groeide ieder jaar. Feestboten werden verboden en de kosten waren te hoog geworden. Een aantal Alphenaren denkt de oplossing te hebben. 

Advertorial Horeca vandaag 19:09

Beleef Italië in Alphen aan den Rijn

Osteria La Piazza heeft nog maar kort zijn deuren geopend. Het restaurant heeft zich laten inspireren door Italië, waar een Osteria een ontmoetingsplek voor vrienden en familie is. Maar Osteria La Piazza is meer dan dat. Je kan er namelijk ook lunchen, dineren en borrelen. En dat op z’n Italiaans!  

Politiek vandaag 18:03

Theater Castellum gaat volgende zomer op de schop

Theater Castellum is van juni tot en met oktober 2020 gesloten. Er is dan een grote verbouwing van onder meer de entree, kassa, garderobe, trappenhuizen en foyers. Ook wordt de horecakeuken verplaatst.

Politiek vandaag 17:17

Bedrijventerreinen kunnen niet zomaar worden bebouwd

Woningen in plaats van een bedrijventerrein is in theorie een mooie oplossing voor de woningnood. Wethouder Gerard van As wijst echter op de krapte voor vestiging van bedrijven in Alphen aan den Rijn.

Horeca vandaag 16:14

Geen gondelvaart meer, wat dan?

17 september 2019 wordt het eerste jaar zonder gondelvaart, toch is het niet stil in Alphen aan den Rijn. In het dorp zijn er veel andere dingen te doen.