The Center of Beauty
Advertorial Beauty en verzorging

Fitness voor je huid bij The Center of Beauty

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Ga dan voor een bindweefselmassage bij The Center of Beauty. De bindweefselmassage is een intensieve behandeling waarmee je jouw huid de ultieme boost geeft!

Waarom een bindweefselmassage?

Tijdens een bindweefselmassage worden krachtige en diepe massagegrepen op de huid toegepast. Hierdoor wordt de aanmaak van collagene en elastine vezels door fibroblasten gestimuleerd, wat zorgt voor een stevige en elastische huid. De bindweefselmassage optimaliseert de huidconditie waardoor de huid gezonder en sterker wordt.

Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van producten met hoog geconcentreerde werkstoffen. Het Spicy Skinshock masker die The Center of Beauty tijdens deze behandeling gebruikt, verbetert de doorbloeding en bezorgt jouw huid een zuurstofimpuls. Het masker egaliseert en verstevigt maximaal en zorgt voor een stralende huid van gezicht, hals en decolleté. 

Bewezen effecten van een bindweefselmassage

  • Verbetering en versteviging van de huidconditie
  • Vervaging van diepe rimpels
  • Verdwijnen van kleine rimpels
  • Verbetering van de doorbloeding
  • Positieve invloed op de weerstand van de huid

Boek de bindweefselmassage nu ook als kuur voor een nog beter effect en zichtbaar resultaat voor jouw huid!

Voor meer informatie, kijk op https://thecenterofbeauty.nl/


Meer nieuws

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige gisteren 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.