CoronelDakar

Flink rotsblok gooit roet in het eten voor Tim en Tom Coronel

In de achtste etappe van de Dakar Rally 2020 gooide een rots roet in het eten voor Tim en Tom Coronel. Na 177 kilometer klapte de tweeling tegen een flink rotsblok aan. Met zandvlakte, stenen en duinen was ook deze etappe een zware uitputting. Maar de broers laten weten toch volop genoten te hebben.

Op wat lekke banden na ging het goed voor de tweeling. Totdat zij een flinke rots over het hoofd zagen. De Beast 3.0 had behoorlijk wat schade. "We hadden even last van een overstekend steentje van een meter bij een meter. Daar klapten we aardig op dus de hele rechter onderkant lag eraf”, vertelde Tim, woonachtig in Alphen aan den Rijn.

De ophanging rechtsachter was krom en de velg was volledig kapot. Het koste wat tijd voordat ze weer door konden. Door de kromme ophanging slingerde de auto. Ondanks dat arriveerden Tim en Tom Coronel voor het donker bij de finish. “Al met al ben ik blij dat we goed de etappe doorgekomen zijn. Het is jammer van het tijdverlies want het zag er verder allemaal hartstikke goed uit”, vertelde Tom. De broers genoten volop. "Dit was wel een echte, een heel gave etappe", lacht Tom na het bereiken van de finish. Het was jammer van die rots want het ging verder echt heel erg lekker. Dit was weer eens een ouderwetse Dakar-waardige proef”, aldus Tim.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.