Flinke botsing op Kalkovenweg, traumahelikopter ter plaatse

Woensdagavond kwamen hulpdiensten ter plaatse op de Kalkovenweg in Alphen aan den Rijn vanwege een flinke botsing, waaronder de traumahelikopter.

Het betrof een botsing tussen twee voertuigen. Er kwamen onder meer twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Deze landde nabij de Staalweg. Er is flink wat schade aan de voertuigen. Bij het ongeval is de bijrijder van de zwarte auto gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. De andere inzittenden zijn met de schrik vrijgekomen.

De weg is afgesloten. De verkeerspolitie is aanwezig om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. 

Foto's: Josh Walet

Ongeluk-kalkovenweg

Ongeluk-kalkovenweg

Ongeluk-kalkovenweg

munneke.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Boosterprik

Vaccinaties en boosterprikken, allemaal prima. Als we dat corona maar zover onder controle krijgen dat we niet bij bosjes neervallen. Het lijkt erop dat dat gaat lukken. Spanje behandelt corona inmiddels als een griep en Diederik Gommers vindt dat wij dat ook moeten doen. Ik ben voor.

Politiek gisteren 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen gisteren 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven.