Josh Walet

Flinke schade na explosie op de Stoelmatter

In de nacht van maandag op dinsdag heeft een explosie plaatsgevonden aan de Stoelmatter in Alphen aan den Rijn. De schade is groot.

Rond 02:30 uur heeft een nog onbekend persoon een explosief laten afgaan bij de voordeur van een woning. Volgens buurtbewoners is de bewoonster, na de explosie die in de hele wijk te horen was, naar buiten gesprongen. Zij is kort door het ambulance personeel onderzocht.

De TEV (Team Explosieve Verkenning) van de politie is ter plaatse gekomen en kon constateren dat er geen explosieven meer lagen bij de woning, waarop de brandweer en ambulance weer retour konden. De Forensische Opsporing zal ter plaatse sporenonderzoek gaan doen. Hierdoor is de straat nog altijd afgesloten.

explosie stoelmatter 2.jpeg

explosie stoelmatter 3.jpeg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.