Josh Walet

Flitspalen voor trajectcontrole N11

Afgelopen week zijn de nieuwe flitspalen langs de N11 geplaatst. Deze dienen voor de nieuwe trajectcontrole die gepland staat. Wanneer die in werking gaat, is nog niet duidelijk.  

De trajectcontrole zal op de N11 tussen Alphen en Zoeterwoude-Rijndijk worden gehouden. Er was nog een mogelijkheid dat de trajectcontrole over de gehele N11 van Leiden naar Bodegraven zou gaan lopen maar dat plan is van de baan. De komende maanden zullen er testen worden gehouden op het traject met de nieuwe flitspalen.

De provincie maakt van te voren met borden langs de weg bekend wanneer de trajectcontrole gaat starten. In heel Nederland staan meer trajectcontroles gepland, naar verwachting moeten deze in 2020 allemaal in werking zijn gezet. De overheid hoopt dat er met de controles minder ongelukken gebeuren dan nu.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.