Ariane Groeneweg
Advertorial Gezondheid en welzijn

Floor Wijnheijmer neemt fysiotherapiepraktijk Fysio Kerk en Zanen over

Nieuws uit de Alphense wijk Kerk en Zanen! Fysio Kerk en Zanen is sinds dit jaar overgenomen door Floor Wijnheijmer. De fysiotherapiepraktijk is al 29 jaar een vertrouwde plek midden in de wijk Kerk en Zanen.

Het team bestaat nu uit twee ervaren therapeuten: Myrna en Floor. Myrna werkt als sinds 1999 in de praktijk Fysio Kerk en Zanen en bij haar staat een persoonlijke benadering op nummer een. Zij heeft zich de afgelopen jaren verdiept met cursussen omtrent de lage rug, medical taping, training en begeleiding van ouderen, revalidatie en is aangesloten bij het het Rijnland Heup Knie Netwerk.

Floor is fysiotherapeut en manueel therapeut en heeft haar ervaring opgedaan in verschillende eerstelijns praktijken in Amsterdam. Als manueel therapeut heeft zij ruime ervaring in het behandelen van wervelkolom gerelateerde en gewrichtsklachten. De afgelopen jaren heeft zij zich toegespitst op schouderklachten en echografie. Zij kijkt graag op een brede manier naar het lichaam en naar het klachtenbeeld. Floor is ambitieus en gaat altijd op zoek naar innovatie en/of verbetering.

Met de overname van de praktijk zijn er verschillende vernieuwingen doorgevoerd om u nog beter te kunnen helpen.

  • Algemene fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Aanvullend echografisch onderzoek bij spier-, pees- en gewrichtsklachten

Met deze specialisaties zijn Myrna en Floor in staat om u voor al uw lichamelijke klachten te behandelen. Fysio Kerk en Zanen biedt hoogwaardige fysiotherapeutische zorg en persoonlijke aandacht voor u en uw klacht(en) staat voorop.

Bij de praktijk kunt u snel terecht. Een voordeel is dat de praktijk ook in de avonduren geopend is. U kunt direct een afspraak maken, hiervoor heeft u geen verwijzing nodig.

Fysio Kerk en Zanen is gevestigd aan de Zuiderkeerkring 209 in Alphen aan den Rijn. De praktijk is bereikbaar via 0172 – 490592, www.fysiokerkenzanen.nl, of via mail@fysiokerkenzanen.nl.


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.