Ariane Groeneweg
Advertorial Gezondheid en welzijn

Floor Wijnheijmer neemt fysiotherapiepraktijk Fysio Kerk en Zanen over

Nieuws uit de Alphense wijk Kerk en Zanen! Fysio Kerk en Zanen is sinds dit jaar overgenomen door Floor Wijnheijmer. De fysiotherapiepraktijk is al 29 jaar een vertrouwde plek midden in de wijk Kerk en Zanen.

Het team bestaat nu uit twee ervaren therapeuten: Myrna en Floor. Myrna werkt als sinds 1999 in de praktijk Fysio Kerk en Zanen en bij haar staat een persoonlijke benadering op nummer een. Zij heeft zich de afgelopen jaren verdiept met cursussen omtrent de lage rug, medical taping, training en begeleiding van ouderen, revalidatie en is aangesloten bij het het Rijnland Heup Knie Netwerk.

Floor is fysiotherapeut en manueel therapeut en heeft haar ervaring opgedaan in verschillende eerstelijns praktijken in Amsterdam. Als manueel therapeut heeft zij ruime ervaring in het behandelen van wervelkolom gerelateerde en gewrichtsklachten. De afgelopen jaren heeft zij zich toegespitst op schouderklachten en echografie. Zij kijkt graag op een brede manier naar het lichaam en naar het klachtenbeeld. Floor is ambitieus en gaat altijd op zoek naar innovatie en/of verbetering.

Met de overname van de praktijk zijn er verschillende vernieuwingen doorgevoerd om je nog beter te kunnen helpen.

  • Algemene fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Aanvullend echografisch onderzoek bij spier-, pees- en gewrichtsklachten

Met deze specialisaties zijn Myrna en Floor in staat om jou voor al je lichamelijke klachten te behandelen. Fysio Kerk en Zanen biedt hoogwaardige fysiotherapeutische zorg en persoonlijke aandacht voor jou en jouw klacht(en) staat voorop.

Bij de praktijk kun je snel terecht. Een voordeel is dat de praktijk ook in de avonduren geopend is. Je kunt direct een afspraak maken, hiervoor heb je geen verwijzing nodig.

Fysio Kerk en Zanen is gevestigd aan de Zuiderkeerkring 209 in Alphen aan den Rijn. De praktijk is bereikbaar via 0172 – 490592, www.fysiokerkenzanen.nl, of via mail@fysiokerkenzanen.nl.


Meer nieuws

Kinderen vandaag 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!