Flowtz on

Flowtz On: hét idee om 1,5 meter afstand te houden op festivals

Met hun ‘Flowtz On’ haalden de Alphense Nikki Langhout (21) en Juul van Mil (21) het landelijk nieuws. Hun oorspronkelijke doel om Rutte ervan te overtuigen dat evenementen met deze ‘1,5 meter opblaasbanden’ mogelijk zijn is nog niet gelukt, maar vanaf vrijdag 11 december lopen ze wel als gastvrouwen door het centrum van Alphen.

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

Flowtz On (foto: Flowtz On)
Flowtz On (foto: Flowtz On)
Flowtz on 1.jpg (foto: Flowtz On)
Flowtz On (foto: Flowtz On)
Flowtz On (foto: Flowtz On)
Flowtz on 9.jpg (foto: Flowtz On)
Flowtz on4.jpg (foto: Flowtz On)
Flowtz on 8.jpg (foto: Flowtz On)
Flowtz on 7.JPG (foto: Flowtz On)

Ondertussen is iedereen wel bekend met hét idee van de twee Alphense vriendinnen. Flowtz On: een opblaasband die aan het lichaam bevestigd wordt en voorzien is van een bekerhouder en foodhouder. Nikki en Juul staan de afgelopen week helemaal in de schijnwerpers met hun ‘social distance’ banden.

Voor Nikki en Juul was de afgelopen maanden een ware rollercoaster. ‘’Eigenlijk wilden we in mei al een evenement organiseren waarbij iedereen 1,5 meter afstand hield. Maar hoe wisten we nog niet’’, vertellen de vriendinnen. ‘’Het houden van 1,5 meter afstand is in veel situaties al moeilijk. En al helemaal met een drankje op.’’ Vanaf dat moment zijn ze gaan brainstormen. ‘’En toen kwamen we op het idee van Flowtz On.”

In een maand tijd is het idee uitgegroeid tot een waar product. ‘’Begin juni hadden wij de eerste afspraak met onze producent en vanaf daar ging het ontzettend snel.’’ De bestellingen van Flowtz On stromen binnen. ‘’Veelal van bedrijven, maar ook van particulieren die de Flowtz On als zwemband willen gebruiken.’’

Veel aandacht

‘’We rijden nu echt van afspraak naar afspraak, en dan tussendoor ook nog telefoontjes.’’ Dat iedereen zo positief reageert op hun idee maakt de meiden elke dag weer enthousiaster. ‘’Het is echt onwijs leuk dat we zo veel reacties krijgen. Vanuit de media, maar ook gewoon uit onze omgeving.’’

Vanaf vandaag lopen de twee dames, samen met hun entourage, door het Alphense centrum om de inwoners op de 1,5 meter afstand te attenderen. ‘’We werden eigenlijk benaderd vanuit de gemeente om als gastvrouwen rond te lopen, en we waren meteen enthousiast’’, zeggen Nikki en Juul enthousiast.

Ambities

De ambitie van de twee vriendinnen was altijd al groot. ‘’Vanaf het begin keken we al naar de mogelijkheden op internationaal niveau, maar voorlopig houden we het lekker op Nederland.’’ Het is voor nu nog wachten op versoepeling van de maatregelen. ‘’Maar we krijgen ook al aanvragen voor na de coronacrisis.’’

De meiden kijken ondertussen ook naar de toekomst. ‘’We zijn al andere artikelen in ons assortiment aan het opnemen zoals zwemkleding in de style van Flowtz On en kijken wij naar een nieuw design voor de zwembanden’’, vertellen ze trots. ‘’Hierbij spelen we in op bootfeestjes die aankomende zomer ongetwijfeld zullen plaatsvinden.’’


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving gisteren 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.