Parkvilla

Fonds Alphen doneert aan beheerstichting Parkvilla

Albert Verduijn, bestuurslid beheerstichting Parkvilla, heeft een cheque ter waarde van € 40.000 overhandigd gekregen van John Kroes, voorzitter van Fonds Alphen. Hiermee kan de renovatie van Parkvilla van start gaan.

“Deze gift, alsook bijdragen van andere giftgevers, is bedoeld voor het vernieuwen van ons dak”, vertelt Verduijn. “Dit is hard nodig, want we hebben regelmatig last van lekkages. Met dit geld kunnen we het dak en houtwerk vernieuwen, de dakgoten aanpakken en wordt het schilderwerk gedaan. Wij zijn echt blij met deze gift van Fonds Alphen en omstreken. We zitten in een van de meest authentieke gebouwen in Parkvilla. Het gebouw stamt uit 1913 en een oud gebouw betekent altijd veel onderhoud. Mochten er meer bedrijven of fondsen zijn die ons de komende tijd hierin willen ondersteunen, dan zijn die natuurlijk altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken.”

Stichting Fonds Alphen en omstreken verleent financiële steun aan concrete projecten in de regio, die ten goede komen aan de lokale samenleving.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.