Evenementen

Fondsenwerving Hospicegroep met kunst- en kitschveiling

In het Parkrestaurant Avifauna is op 18 oktober een veiling gepland door Rotaryclub Alphen en Stichting Hospicegroep Alphen-Nieuwkoop. De Hospicegroep is toe aan een nieuwe woning inclusief inrichting aan de Alphense Lupinesingel.

De veilingstukken bestaan voor een groot deel uit kunstwerken, amateurkunst en kitsch, aangevuld met reischeques, kaas- en wijnpakketten, gadgets en rondleidingen. Notaris John Kroes zal optreden als veilingmeester en Loekie Rijlaarsdam (eigenaar Galerie Hoeve Rijlaarsdam) helpt de organisatie met de verwerving van de veilingstukken.

Naast de organisatoren Rotaryclub Alphen, Stichting Community Service en Stichting Hospice dragen sponsoren Alphens.nl en SERA Business Design hun steentje bij aan het evenement. Binnenkort vind je meer informatie over de toegang en het evenement op Alphens.nl .

Hier kun je alvast een eerder bericht over de veiling lezen

Praktische informatie

19.00 uur            Inloop en bezichtiging

20.30 uur            Start veiling

23.30 uur            Einde veiling


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.