Bistrobar Bij Hen

Food, Wine & Music bij Bistrobar Bij Hen

Ter opvolging van het Food & Wine Festival organiseert Bij Hen aankomend najaar en in de winter diverse thema-avonden onder het motto ‘good food, good wines, good times’.  

Bij deze ‘feestjes’ draait alles om de combinatie tussen lekker eten, drinken en muziek. Op de eerste avond kunnen gasten genieten van een fantastisch 4-gangendiner met bijpassende wijnen, welke met zorg zijn uitgezocht door hofleverancier Ruud Warmerdam van Wijnbar & Zo. Liever geen wijn? Dan is er een bijpassend bierarrangement of een alcoholvrij wijnarrangement.

Goed eten en mooie wijnen moeten natuurlijk begeleid worden door goede muziek en ook daar zal het niet aan ontbreken. “Vooral de live muziek zie ik als een verrijking bij het tafelen. Tegenwoordig draait alles om de beleving en tijdens deze avonden komt alles samen. Je zult zien dat aan het einde van de avond het dak eraf gaat en alle calorieën er weer afgedanst worden,” vertelt Vivienne.

De eerste van de reeks ‘Good food, good wines, good times’ zal plaatsvinden op donderdag 3 oktober om 19:00 uur bij bistrobar Bij Hen.

Meer informatie over het definitieve menu en de thema’s volgen later. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan direct op 0172 820002 of via de website.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!