Bistrobar Bij Hen

Food, Wine & Music bij Bistrobar Bij Hen

Ter opvolging van het Food & Wine Festival organiseert Bij Hen aankomend najaar en in de winter diverse thema-avonden onder het motto ‘good food, good wines, good times’.  

Bij deze ‘feestjes’ draait alles om de combinatie tussen lekker eten, drinken en muziek. Op de eerste avond kunnen gasten genieten van een fantastisch 4-gangendiner met bijpassende wijnen, welke met zorg zijn uitgezocht door hofleverancier Ruud Warmerdam van Wijnbar & Zo. Liever geen wijn? Dan is er een bijpassend bierarrangement of een alcoholvrij wijnarrangement.

Goed eten en mooie wijnen moeten natuurlijk begeleid worden door goede muziek en ook daar zal het niet aan ontbreken. “Vooral de live muziek zie ik als een verrijking bij het tafelen. Tegenwoordig draait alles om de beleving en tijdens deze avonden komt alles samen. Je zult zien dat aan het einde van de avond het dak eraf gaat en alle calorieën er weer afgedanst worden,” vertelt Vivienne.

De eerste van de reeks ‘Good food, good wines, good times’ zal plaatsvinden op donderdag 3 oktober om 19:00 uur bij bistrobar Bij Hen.

Meer informatie over het definitieve menu en de thema’s volgen later. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan direct op 0172 820002 of via de website.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 10:54

Regio Holland Rijnland introduceert deelauto

Vanaf maandag 27 januari kun je jouw auto delen met inwoners van gemeenten in de regio Holland Rijnland, het samenwerkingsverband van dertien gemeenten. Via een autodeelplatform kun je dan de beschikbaarheid van deelauto’s zien.

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:49

Werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite

Sophie en Floor werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite. Samen met hun collega’s zetten ze zich elke dag weer in voor de beste zorg. Wat adviseren zij als iemand als wijkverpleegkundige wil werken?

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.