Jumbo Ten Brink Food Herenhof
Advertorial Horeca

Foodcafé/La Place To Go bij Ten Brink Food

In verband met de nieuwe coronarichtlijnen kun je in het Foodcafé van Jumbo Ten Brink Food in de Herenhof tijdelijk even niet zitten. Alle producten zijn daarom vanaf nu To Go verkrijgbaar!

Jouw favoriete ontbijtje, broodje, pizza, smoothie of warme drank hoef je gelukkig niet te missen nu het Foodcafé gesloten is. Je kunt alles namelijk bestellen, of gewoon even bij het Foodcafé binnenlopen.

  • La Place Ontbijt to Go vanaf € 3,50
  • La Place Broodjes to Go vanaf € 3,50
  • La Place Verse Pizza’s to Go vanaf € 5,00
  • Heerlijke koffie of thee vanaf € 1,50
  • Verse smoothies voor € 1,50

Vooraf bestellen kan via info@tenbrinkfood.com. De medewerkers bevestigen dan jouw bestelling per omgaande mail. Heb jij geen mail? Bel dan naar Jumbo Ten Brink Food: 0172 418787.

Foodcafé Jumbo.jpg


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 10:43

Maskne is in opmars: “Acne door het gebruik van mondkapjes komt steeds vaker voor”

Op dit moment verandert er een hoop in ons leven door het coronavirus, zo is het advies om zo veel mogelijk thuis te blijven en moet iedereen in openbare ruimtes een mondkapje dragen. Bij dat laatste ontstaat het probleem van Maskne. Bij Complete Skincare weten ze als geen ander hoe ze dat kunnen verhelpen.

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

GGD Hollands Midden waarschuwt voor commerciële coronatesten

Op meerdere plekken in het land duiken bedrijven op die tegen betaling coronatesten aanbieden. Veel van deze bedrijven werken echter met andere type testen, die volgens het RIVM niet te vertrouwen zijn. Daarom waarschuwt GGD Hollands Midden nu voor dit soort testen.

Verkeer en vervoer vandaag 09:05

Eisenhowerlaan vanaf 20:00 uur afgesloten, omleiding via Horstenbuurt

Van donderdag 22 oktober 20:00 uur tot en met maandag 26 oktober 06:00 uur is de Eisenhowerlaan in Alphen afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Burgemeester Bruins Slotsingel en de Horstenweg (parkeerplaats Herenhof).

Politiek gisteren 19:09

"Onwijs goed concept voegt iets toe aan de samenleving"

De combinatie van een zwembad, een buurthuis en een vitaliteitscentrum is volgens directeur Remco Pielstroom een goed idee voor zwembad De Hoorn. In plaats van een niet rendabel buitenbad kan een combinatie van functies iets toevoegen aan de samenleving.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 17:21

Op pad met de elektrische Mazda MX-30: een unieke rijervaring in een stoere auto

Elektrische auto’s zijn bezig aan een flinke opmars. Toch zijn er nog veel mensen die de voorkeur geven aan een schakelbak, voornamelijk vanwege het opladen en een beperktere actieradius. Maar wegen de voordelen van een elektrische auto niet zwaarder? Wij testten het uit met de eerste 100 procent elektrische auto van Mazda, de MX-30.