Fort Alpha
Advertorial Sport

Fort Alpha biedt extra kidstrainingen aan tijdens de vakantie

Niks te doen in de vakantie, nu we in lockdown zitten? Niet als het aan Fort Alpha ligt. Fort Alpha heeft juist extra trainingen voor kinderen in de vakantie. Zo wordt de vakantie toch nog een feestje.

Sinds de lockdown is er weinig te doen voor de kids. De speelpaleizen zijn dicht, de buitenspeeltuin is na honderd keer ook wel bekeken en voor schaatsen is het nog niet koud genoeg. Fort Alpha biedt de oplossing: buiten sporten. Met de verschillende klimtoestellen, obstakels en wedstrijdjes kun je sporten alsof je in de speeltuin bent. Samen met andere kinderen, want er is wel 5.000 vierkante meter aan buitenlucht! 

Fort Alpha wil meer kinderen de mogelijkheid bieden om te sporten, nu er toch al zo weinig kan en mag. Dat betekent dat er nu bijna iedere dag een kidstraining op het rooster staat! Iedere dag een nieuwe kans om een feestje te bouwen op het sportterrein. Als je op hun website naar de roosterpagina gaat, zie je alle mogelijke trainingen. Daar schrijf je je gemakkelijk in op de dag dat je wil komen sporten. Alle kinderen tussen de 5 en 17 jaar kunnen deelnemen aan de trainingen, waarbij plezier centraal staat. 

Zelf ook toe aan meer beweging? Neem eens een kijkje op de website, of loop gewoon langs! Fort Alpha is gelegen aan de Zegerplas, in het verlengde van de T-Steiger. 


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.