Advertorial Politiek

Frans Langerak voor Nieuw Elan

Zo vlak voor de verkiezingen is het prettig om een gezicht bij een naam te hebben. Nieuw Elan stelt dan ook de komende dagen haar top-10 kandidaten voor. Frans Langerak is de nummer 7 op de kieslijst van Nieuw Elan.

"Ik ben geboren in 1990 en ik groeide op in Alphen aan den Rijn. Ik studeerde aan de Universiteit Leiden en aan Pantheon-Assas (Parijs). Ik ben afgestudeerd in zowel het Ondernemings- als het Strafrecht en ik werk als advocaat in Zoetermeer.
Maatschappelijke betrokkenheid vind ik belangrijk: ook voor mensen die geen advocaat kunnen betalen, zet ik mijn beste beentje voor.

Ik ben graag bereid mijn analytisch vermogen en spreektalent in te zetten voor de samenleving, als vertegenwoordiger van de Alphense burgers.
Met name richt ik mij op wonen, werken en het stimuleren van jong & oud(er) in het kader van (het zoeken van) opleiding en werk."

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 7.
P.T.F. Langerak (Frans)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!