Esports Game Arena

Fransman nieuwe leider WK Super Mario Kart

Woensdagavond werd er opnieuw gestreden tijdens de Wereldkampioenschappen Super Mario Kart. De battle mode-competitie stond op het programma, welke werd gewonnen door de Fransman Julien Holmière.  

Dit meldt Studio Alphen. Dinsdag had de Brit Sami Çetin de tijdrit op zijn naam geschreven, waarmee hij het algemeen klassement aanvoer. De Fransman, die tevens regerend allround-wereldkampioen is, heeft met zijn winst de leiding in de WK-stand overgenomen.

Vanavond gaan de wereldkampioenschappen verder met de match race. Met de 150cc-klasse wordt het kampioenschap op vrijdagavond afgesloten. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:45

Mamacafé wint prijs

Donderdagavond 17 oktober was de prijsuitreiking van 'Fonds Alphen trakteert' vanwege hun 25 jarig bestaan. Het Mamacafé was één van de blijde genomineerden en heeft een bedrag van € 5000 mogen ontvangen.

Advertorial Overige vandaag 12:38

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Overige vandaag 11:46

Oudshoornse Kerk gaat verbouwen

De Oudshoornse Kerk gaat verbouwen. Fonds Alphen en omstreken steunt de verbouwing met € 15.000. 

Advertorial Horeca vandaag 10:54

Spooky Sunday bij ALFREDS

Op zondag 20 oktober kun je met het hele gezin Halloween vieren bij ALFREDS!

Politiek vandaag 08:38

Misverstanden met Molukse gemeenschap uit de weg geruimd

Wethouder Kees van Velzen en de Molukse gemeenschap hebben een goed gesprek gehad over de toekomst van het buurthuis Kaju Putih. Er waren misverstanden ontstaan naar aanleiding van uitspraken van de wethouder.