Fright Factory

Fright Factory opent eind april haar deuren in Alphen

De Fright Factory, een horror experience van Stichting De Fantasie Compagnie, opent dit jaar in plaats van in oktober, in april haar deuren al voor het publiek. De experience is gevestigd aan de Olympiaweg in Alphen aan den Rijn.

Het team achter Fright Factory heeft gemerkt dat horror events zich niet tot oktober hoeven te beperken. En draaien daarom nu deze test. “Mocht deze editie een succes zijn, dan houden we zeker de optie open om het definitief naar de lente te verplaatsen”, laat Jeroen de Nie van de Fantasie Compagnie weten. “We gaan er in ieder geval weer een gruwelijk goed spektakel van maken!”

Deze editie van de factory staat volledig in het teken van de ‘Zombie Apocalypse’. Bezoekers worden geconfronteerd met de ondergang van de mensheid en moeten zichzelf zo snel mogelijk in veiligheid brengen. “Bezoekers zullen al gauw merken dat een catastrofe het beste én het slechtste in mensen naar boven kan halen”, laat De Nie doorschemeren.

De factory is open op 28, 29 en 30 april. Tickets moeten vooraf gekocht worden via www.fantasiecompagnie.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.