Fright Factory

Fright Factory opent eind april haar deuren in Alphen

De Fright Factory, een horror experience van Stichting De Fantasie Compagnie, opent dit jaar in plaats van in oktober, in april haar deuren al voor het publiek. De experience is gevestigd aan de Olympiaweg in Alphen aan den Rijn.

Het team achter Fright Factory heeft gemerkt dat horror events zich niet tot oktober hoeven te beperken. En draaien daarom nu deze test. “Mocht deze editie een succes zijn, dan houden we zeker de optie open om het definitief naar de lente te verplaatsen”, laat Jeroen de Nie van de Fantasie Compagnie weten. “We gaan er in ieder geval weer een gruwelijk goed spektakel van maken!”

Deze editie van de factory staat volledig in het teken van de ‘Zombie Apocalypse’. Bezoekers worden geconfronteerd met de ondergang van de mensheid en moeten zichzelf zo snel mogelijk in veiligheid brengen. “Bezoekers zullen al gauw merken dat een catastrofe het beste én het slechtste in mensen naar boven kan halen”, laat De Nie doorschemeren.

De factory is open op 28, 29 en 30 april. Tickets moeten vooraf gekocht worden via www.fantasiecompagnie.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.