Josh Walet

Frontale botsing op N207 [UPDATE]

Rond 15:30 uur is er een zwaar ongeluk gebeurd op de N207 tussen Boskoop en de N11. De weg is in beide richtingen afgesloten.  

Bij het ongeluk zijn meerdere vrachtwagens en auto’s betrokken. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse om de gewonden te helpen.

UPDATE 15:57
Er zijn meerdere gewonden gevallen. Twee vrachtwagens zijn frontaal op elkaar gebotst. Er zijn ook meerdere auto's bij betrokken. De brandweer doorzoekt de sloot om te kijken of er slachtoffers in terecht zijn gekomen. De traumahelikopter is ook ter plaatse. 

UPDATE 16:19
Het is nog onduidelijk wat de precieze toestand van de betrokkenen is. Inmiddels is er een grote kraan uit Den Haag ter plaatse om de vrachtwagens weer recht op de weg te tillen. 

UPDATE 16:51
De chauffeur die klem zat in de vrachtwagen is uit de vrachtwagen gehaald. De rest van de dag zal de N207 in beide richtingen gesloten zijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.