Josh Walet

Frontale botsing op N207 [UPDATE]

Rond 15:30 uur is er een zwaar ongeluk gebeurd op de N207 tussen Boskoop en de N11. De weg is in beide richtingen afgesloten.  

Bij het ongeluk zijn meerdere vrachtwagens en auto’s betrokken. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse om de gewonden te helpen.

UPDATE 15:57
Er zijn meerdere gewonden gevallen. Twee vrachtwagens zijn frontaal op elkaar gebotst. Er zijn ook meerdere auto's bij betrokken. De brandweer doorzoekt de sloot om te kijken of er slachtoffers in terecht zijn gekomen. De traumahelikopter is ook ter plaatse. 

UPDATE 16:19
Het is nog onduidelijk wat de precieze toestand van de betrokkenen is. Inmiddels is er een grote kraan uit Den Haag ter plaatse om de vrachtwagens weer recht op de weg te tillen. 

UPDATE 16:51
De chauffeur die klem zat in de vrachtwagen is uit de vrachtwagen gehaald. De rest van de dag zal de N207 in beide richtingen gesloten zijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 18:32

BTW weg ermee bij MediaMarkt

Vanaf donderdag 23 januari tot en met zondag 26 januari is het weer één groot feest. MediaMarkt houdt de komende dagen weer de oude vertrouwde BTW actie. Ook in Alphen barst deze actie weer los!

Gemeente vandaag 18:32

Holocaustmonument 'Levenslicht' onthuld

Vandaag om 17:00 uur is het holocaustmonument 'Levenslicht' onthuld door burgemeester Liesbeth Spies en kinderburgemeester Elmehdi Sassa. Het tijdelijke kunstwerk is van 22 tot en met 31 januari voor iedereen te bezichtigen in het atrium van het gemeentehuis.

Gemeente vandaag 17:07

Commotie rondom ‘verwijderen’ skatepark Heempark

Bij skatepark Heempark in Alphen is recentelijk een bord geplaatst met daarop ‘Door vandalisme zijn we genoodzaakt dit toestel te verwijderen’. Reacties van Alphenaren volgden massaal, reacties waarin ze hun ongeloof en verontwaardiging hierover uitten. De gemeente laat nu weten dat het skatepark gerepareerd zal worden in plaats van verwijderd.

Overige vandaag 16:27

“Ik wilde niet opgeven”

Van maandag 20 op dinsdag 21 januari deed Steven Heppener (16) uit Alphen een gooi naar het wereldrecord karten op de kartbaan in Zoetermeer. Helaas moest hij na 17 uur opgeven. Steven laat weten hoe het nu, een dag later, met hem gaat en hoe hij het heeft ervaren.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:16

Huisartsenpost gaat 's nachts sluiten

De kogel is door de kerk. Vanaf 2021 moeten inwoners van Alphen aan den Rijn ’s nachts naar de huisartsenpost in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. De HAP in Alphen gaat ’s nachts sluiten. Overdag, ’s avonds en in de weekenden blijft de HAP in Alphen wel open.