Archieffoto

Funkerman naar Lakeside Festival

DJ Funkerman treedt vrijdag 19 augustus op tijdens het Lakeside Festival in Alphen. Ardie van Beek, zoals de Brabander echt heet, brak door toen hij samenwerkte met Fedde le Grand.Speed up, Wheels in motion, 3 minutes to explain, Remember en New life waren Funkermans grootste hits.Naast Funkerman betreden ook Gregor Salto, Lucien Foort, Marco V. en Shermanolgy het podium op 19 augustus. Kaarten kosten in de voorverkoop tien euro, aan de deur vijftien euro. De minimum leeftijd is achttien jaar.Het festijn vindt voor het vierde jaar op rij plaats op het dagcampingterrein. De zaterdag is toegankelijk voor iedereen die ouder dan veertien jaar is. Dan treden Kenneth G., Partysquad, Quintino, Ray Fox en Vato Gonzalez op.Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 gisteren 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...