Maggie Blue
Advertorial Evenementen

Ga knallend de Kerstdagen in met Club Maggie XXL

Heb jij nog geen plannen voor Kerstavond? Dan ben je bij Maggie Blue aan het goede adres. Op 24 december komt het restaurant met een speciale editie van Club Maggie. Heb jij je kaarten al bemachtigd?

Maggie gaat knallend de Kerstdagen in met een groot feest; op 24 december organiseert Maggie Blue de ‘Club Maggie XXL Xmas Special’. Wat je van the party of the year kunt verwachten? “A hell lot of fun”, stelt het restaurant. Zo komt zanggroep Helemaal Top die je warm maakt met de leukste meezingers. Daarna zal DJ Anders ervoor zorgen dat alle voetjes van de vloer komen.

Maggie Blue zou Maggie Blue niet zijn als ze niet de beste drankjes zouden verzorgen. Haal een Gin Tonic of een Balón 43 bij de cocktailbar of bestel één van de vele shotjes om je avond compleet te maken. Ben je de honderdste die binnenkomt? Dan win je een fles Moët & Chandon Ice Impérial! Ook heb je de mogelijkheid om de avond vast te leggen in de photobooth van Boooth.

De deuren openen om 20:00 uur en het feest duurt tot 01:00 uur. Een ticket kost slechts € 10 en koop je hier. Go get ‘em now!


Meer nieuws

Blog Dennis on the run gisteren 16:48

Op een derde van de uitdaging!

Nou daar ben ik weer. We zitten alweer in eind februari en dat betekent dat we op een derde van onze uitdaging zitten!

Overige gisteren 16:05

Het Oranje Fonds steunt het SamenhuiS

Het SamenhuiS, centrum voor leven met en na kanker wil haar activiteiten uitbreiden en daar heeft de organisatie extra vrijwilligers voor nodig. Door de financiële steun van het Oranjefonds kan het SamenhuiS onder andere artikelen plaatsen in de lokale media en een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers.

Kinderen gisteren 14:48

Succesvolle dag voor kinderen bij Is Morus

Is Morus organiseerde vandaag het evenement 'Pizzabakker voor 1 Dag', waar kinderen tussen 12:30 en 14:00 de kans kregen om hun eigen pizza te maken en te beleggen, met de deskundige begeleiding van de échte pizzabakkers van Is Morus.

Sport gisteren 13:40

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan handen ineen voor beweging en sportkansen

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan de handen ineen. Dit initiatief is ontstaan vanuit hun gedeelde visie dat iedereen, ongeacht hun financiële situatie, moet kunnen sporten. Het project introduceert ‘De Beweegtas’, een tas gevuld met sport- en spelmateriaal, die vanaf maart beschikbaar zal zijn voor gezinnen die gebruikmaken van de diensten van Kledingbank Groene Hart.