Advertorial Beauty en verzorging

Ga voor jouw ‘moment of fame’ bij Kort Barbers

Vorig jaar rond deze tijd wilde Kort Barbers de deuren op feestelijke wijze openen. Een jaar en een paar lockdowns verder hebben ze dat helaas nog steeds niet kunnen doen. Toch willen ze jullie graag kennis laten maken met hun barbershop aan de Euromarkt 9 in Alphen.

Bij Kort Barbers vinden ze dat mannen best ijdel mogen zijn. Uiterlijke verzorging is namelijk ook voor mannen belangrijk. Daarom riepen ze hun barbershop Kort Barbers in het leven. Zij doen het haar voor hem. En niet voor haar.

Benieuwd naar Kort Barbers? In bovenstaande video maak je kennis met de barbershop. Neem ook gerust eens een kijkje en boek je afspraak online op www.kortbarbers.nl. Tot Kort!


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.