Otto van der Toorn
Advertorial Kunst en Cultuur

Gaat Charly Luske in Alphen a/d Rijn uit de kleren voor Story of Robbie Williams?

Samen met zijn zevenkoppige band, onder leiding van Nick Bult, toert Charly Luske dit najaar weer langs de Nederlandse theaters met zijn voorstelling Story of Robbie Williams. Het spraakmakende beeld van Charly - die de iconische foto van Robbie imiteert - roept al voor de voorstelling van start gaat heel wat vragen op… Deze week brengt Robbie Williams tevens zijn 25-jarig jubileumalbum uit. 

Geblokkeerde accounts en posts die keer op keer automatisch verwijderd worden. Het aankondigen van de tour van Story of Robbie Williams ging vorig jaar al niet zonder slag of stoot. Social media kanalen als Facebook en Instagram pikken het beeld van Luske’s nieuwe tour Story of Robbie Williams niet en verschillende berichten van Charly en de theaters worden verwijderd. “En dat terwijl het eigenlijk gewoon een leuke gimmick is over het leven van Robbie Williams”, vult Charly aan. 

Nu het iconische beeld van Williams online imiteren niet van een leien dakje gaat, is het de vraag of Luske dit in ons hoofd geprente beeld ook offline óp het podium zal gaan belichamen. “En daar komt het publiek alleen maar achter door de voorstelling te bezoeken”, glimlacht hij. 

Een ongekend succes Story of Robbie Williams gaat dit seizoen in reprise en is de opvolger van de succesvolle tour Story of George Michael, waarmee Charly Luske eerder twee jaar lang langs de theaters reisde. Samen met zijn band gaat Charly alle ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen van Robbie laten zien. En bovenal: zijn geweldige muziek laten horen. Hits als Feel, Come Undone, Rock DJ, Let Me Entertain You en Angels komen stuk voor stuk voorbij. Het belooft een flitsende show te worden. Geen tribute, geen imitatie, maar zoals Robbie zegt: “the naked truth and bloody great music!”

Tickets Story of Robbie Williams is op donderdag 27 oktober te zien in Theater Castellum. 

Kaarten zijn te koop via bit.ly/Charly2710. 

 


Meer nieuws

Overige gisteren 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs gisteren 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling gisteren 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten 11 jun. 2024 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken 11 jun. 2024 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.