Otto van der Toorn
Advertorial Kunst en Cultuur

Gaat Charly Luske in Alphen a/d Rijn uit de kleren voor Story of Robbie Williams?

Samen met zijn zevenkoppige band, onder leiding van Nick Bult, toert Charly Luske dit najaar weer langs de Nederlandse theaters met zijn voorstelling Story of Robbie Williams. Het spraakmakende beeld van Charly - die de iconische foto van Robbie imiteert - roept al voor de voorstelling van start gaat heel wat vragen op… Deze week brengt Robbie Williams tevens zijn 25-jarig jubileumalbum uit. 

Geblokkeerde accounts en posts die keer op keer automatisch verwijderd worden. Het aankondigen van de tour van Story of Robbie Williams ging vorig jaar al niet zonder slag of stoot. Social media kanalen als Facebook en Instagram pikken het beeld van Luske’s nieuwe tour Story of Robbie Williams niet en verschillende berichten van Charly en de theaters worden verwijderd. “En dat terwijl het eigenlijk gewoon een leuke gimmick is over het leven van Robbie Williams”, vult Charly aan. 

Nu het iconische beeld van Williams online imiteren niet van een leien dakje gaat, is het de vraag of Luske dit in ons hoofd geprente beeld ook offline óp het podium zal gaan belichamen. “En daar komt het publiek alleen maar achter door de voorstelling te bezoeken”, glimlacht hij. 

Een ongekend succes Story of Robbie Williams gaat dit seizoen in reprise en is de opvolger van de succesvolle tour Story of George Michael, waarmee Charly Luske eerder twee jaar lang langs de theaters reisde. Samen met zijn band gaat Charly alle ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen van Robbie laten zien. En bovenal: zijn geweldige muziek laten horen. Hits als Feel, Come Undone, Rock DJ, Let Me Entertain You en Angels komen stuk voor stuk voorbij. Het belooft een flitsende show te worden. Geen tribute, geen imitatie, maar zoals Robbie zegt: “the naked truth and bloody great music!”

Tickets Story of Robbie Williams is op donderdag 27 oktober te zien in Theater Castellum. 

Kaarten zijn te koop via bit.ly/Charly2710. 

 


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.