Josh Walet

Gaslek op Lijsterlaan door werkzaamheden

De brandweer is uitgerukt voor een gaslek op de Lijsterlaan. De gaslek is ontstaan tijdens de werkzaamheden aan de weg.

De brandweer heeft inmiddels opgeschaald en er is een extra ploeg opgeroepen voor hulp. Het betreft een grote gaslek doordat een gasleiding is stuk getrokken, de Thorbeckestraat en Bloemhofstraat zijn inmiddels afgesloten voor verkeer. 

De brandweer meldt dat zij 16 woningen aan de Fazantstraat hebben ontruimd. De gaslucht is goed te ruiken in de omgeving, laten omstanders weten. De brandweer is bezig met het uitvoeren van metingen. Inmiddels is Liander ter plaatse om de kapotte gasleiding te repareren, dit kan nog wel even duren meldt brandweer Hollands Midden op Twitter.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.