De Thermen2
Advertorial Overige

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Ervaar zelf dat gebarentaal niet moeilijk is. De cursus wordt gegeven door ervaren lesgevers die zelf doof zijn. De kosten voor de cursus, inclusief materiaal, bedragen € 200. De cursus wordt gegeven volgens NGT. Opgeven en betalen kan door naam, adres en emailadres te mailen naar pr@dethermen2.nl.

Vanwege corona is het dragen van een mondkapje verplicht en dien je met klachten thuis te blijven. Wanneer de lockdown wordt verlengd, zal de start van de cursus doorschuiven.  

Gebarentaal.png


Meer nieuws

Advertorial Eten en drinken vandaag 09:54

Kabalt’s Drive-In: de zoete én hartige snelweg in Alphen

Alphenaren zijn lyrisch over de zoete en hartige lekkernijen van Kabalt’s Drive-In. Van wafels overgoten met Belgische chocolade tot Duitse curryworst en poffertjes met Nutella-saus. Is het echt zo lekker als iedereen zegt? Dat moesten wij natuurlijk even proberen!

Calamiteiten vandaag 09:02

Brand bij verpleeghuis bleek toch een kleine brand

De brandweer rukte donderdagavond uit voor een middenbrand bij verpleeghuis Noorderbrink aan de Klompenmaker in Alphen. Bewoners zouden geëvacueerd worden, maar al snel bleek het te gaan om een kleine brand.

Politiek gisteren 19:56

Klimpark gesloten door landelijke maatregel

In tegenstelling tot wat eigenaar Ron Prins denkt, is het Alphense klimpark niet gesloten omdat 'de gemeente' dit zo wil. Het betreft een landelijke maatregel waarbij sluiting van een klimbos specifiek wordt genoemd.

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Showroom van Baak Autocenter is weer geopend voor private shopping

Baak Autocenter heeft de showroom weer geopend voor private shopping! Ondanks dat de showroom alleen geopend is op afspraak, staan de medewerkers te trappelen om hun klanten weer te verwelkomen. ‘’Ook in deze moeilijke tijd, staan wij gewoon voor jou klaar.’’