Josh Walet
Calamiteiten

Gebiedsverbod voor 37-jarige Alphenaar

In de Julianastraat is zaterdagnacht een 37-jarige Alphenaar aangehouden. Na een nacht in de cel kreeg hij een boete van 350 euro en een gebiedsverbod.

In de nacht van zaterdag op zondag werd de Alphenaar aangehouden omdat hij zich niet aan de spelregels in het uitgaansgebied hield, meldt de politie. Ook wilde hij zijn ID niet tonen. Hierna deed hij een poging tot vluchten, maar binnen 10 meter resulteerde dit in een aanhouding met verzet. De Alphenaar heeft de rest van de nacht in het cellencomplex in Gouda doorgebracht. Met een boete van 350 euro en een gebiedsverbod voor het centrum van Alphen is de Alphenaar weer vrijgelaten.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wilhelmus op de boom
Gemeente vandaag 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.