Buurten &Zo

Gedoneerd diner bij Buurten &Zo: "Lekker en laagdrempelig eten"

Het hele jaar door worden maaltijden bij Buurten &Zo gedoneerd aan mensen die het financieel lastig hebben. Een paar keer per jaar organiseren ze een gedoneerd diner in het restaurant.

"Bij de start van het nieuwe jaar willen we dit ook graag gaan doen", laat de organisatie weten. "Zeker in deze tijden met hoge prijzen, willen we mensen uitnodigen die nooit eens naar een restaurant kunnen gaan." Op 31 januari willen ze daarom graag mensen uitnodigen om gezellig, lekker en laagdrempelig bij hen te komen eten in het restaurant.

Buurten &Zo

Buurten &Zo is de centrale plek in Alphen aan den Rijn waar je samen eet, elkaar leert kennen, je kunt leren, en elkaar verder helpt door samen te ondernemen. Dit initiatief is gerealiseerd door Visie-R. Zij staan midden in de samenleving en begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Visie-R activeert en stimuleert hen, onder leiding van ervaren en vakkundige medewerkers, om al werkende een stap dichter bij de arbeidsmarkt te komen.

Wil je iemand een maaltijd in het restaurant geven? Dat is te doneren via deze link. Ken je iemand die wel een gezellige en lekkere maaltijd kan gebruiken? Laat het Buurten &Zo vooral weten. Kijk voor meer informatie op de website.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.