Geen keuzestress met het shared dining menu van Maggie Blue
Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij Maggie Blue staat de avond in het teken van shared dining!
Maggie Blue doet het horecahart van Alphen aan den Rijn nét een tikkie sneller slaan. In dit restaurant word je verrast met een veelzijdige kaart en ontvangt het personeel jou met open armen. Op ieder moment van de dag, in welk gezelschap dan ook, staat er een tafel voor je klaar met zinnenstrelend eten en een glas whatever-you-feel-like.
Share your food
Let’s share our food! Maggie Blue houdt ervan om al haar heerlijks met jullie te delen, nu is het aan jullie! Geen eigen gerechten meer, maar een tafel vol shared dining. Tijdens de Alphens Restaurantweek geniet je voor 30 euro van een tafel met acht heerlijke gerechten, uiteraard geserveerd in etappes.
Begin de avond met de krupuk bawang, gekleurde noedel kroepoek met pindadip. Daarna is het sushi time, bestaande uit een proeverij van exclusieve sushi’s, met onder andere beef tataki, foie gras of wakame.
Daarna komen de curry gyoza en de chicken tinga taco’s op tafel. Curry gyoza is huisgemaakte dumplings met Oosterse groente vulling en sesam-soja dip, en chicken tinga taco’s zijn maistaco’s met pulled chicken in coca cola marinade, koolsla, limoen en koriander.
In de volgende ronde is het tijd voor de unaki salmon, grilled beef en mosquito fries. Unaki salmon is op de huid gebakken zalmfilet met unaki lak, witlof en venkel garnituur, grilled beef is gegrilde entrecote met miso jus en seizoen groente, de mosquito fries zijn crunchy frietjes met knoflook-peterselie boter, aioli en kruiden.
Hopelijk heb je na deze heerlijke gerechten nog plek voor een dessert. Op het menu staat namelijk een cookie dough mess up: koekdeeg met stukjes chocolade vers uit de oven, bourbon vanille-ijs en compote van bosfruit. Toch meer zin in kaas als afsluiter van de avond? Voor een meerprijs van 12,50 euro geniet je van een selectie van kazen geserveerd met vijgenbrood, perenconfituur en druivenmosterd.
Alphens Restaurantweek
Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november leggen diverse restaurants uit Alphen en omstreken jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek.
Zin om lekker te tafelen met vrienden of familie? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.