Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Dutch Dream heeft de collectie van Zenzo Outlast in de winkels liggen. Zenzo producten slaan lichaamswarmte op en geven dit vrij wanneer het lichaam hierom vraagt. Hierdoor blijven de temperatuur en vochtigheid in bed op een constant niveau.⁠ Het zorgt dat het lichaam snel afkoelt en een stabiele temperatuur bereikt. Zo heb jij geen last meer van die warme nachten en val je sneller en aangenamer in slaap.

Zenzo heeft hoofdkussens, kussenslopen, hoeslakens en dekbedden. Vanaf het moment dat je in bed stapt voel je direct een koel effect. Zodat jij heerlijk kunt ontspannen. Wil je dit eerst zelf ervaren? In de Dutch Dream winkels kan je de verkoelende werking voelen op de showroombedden. Aankomend weekend kan je al koel in bed liggen met een Zenzo hoeslaken, kussensloop en/of hoofdkussen. Deze producten liggen namelijk op voorraad in de winkels. Alphen a/d Rijn – Euromarkt 103, Ter Aar – Geerweg 42A, Hazerswoude – Rijneke Boulevard, Delft en Naaldwijk.


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.