Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Dutch Dream heeft de collectie van Zenzo Outlast in de winkels liggen. Zenzo producten slaan lichaamswarmte op en geven dit vrij wanneer het lichaam hierom vraagt. Hierdoor blijven de temperatuur en vochtigheid in bed op een constant niveau.⁠ Het zorgt dat het lichaam snel afkoelt en een stabiele temperatuur bereikt. Zo heb jij geen last meer van die warme nachten en val je sneller en aangenamer in slaap.

Zenzo heeft hoofdkussens, kussenslopen, hoeslakens en dekbedden. Vanaf het moment dat je in bed stapt voel je direct een koel effect. Zodat jij heerlijk kunt ontspannen. Wil je dit eerst zelf ervaren? In de Dutch Dream winkels kan je de verkoelende werking voelen op de showroombedden. Aankomend weekend kan je al koel in bed liggen met een Zenzo hoeslaken, kussensloop en/of hoofdkussen. Deze producten liggen namelijk op voorraad in de winkels. Alphen a/d Rijn – Euromarkt 103, Ter Aar – Geerweg 42A, Hazerswoude – Rijneke Boulevard, Delft en Naaldwijk.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.