333travel
Advertorial Werken

Geen mooier vak dan vakantie

De Alphense reisorganisatie 333travel heeft een aantal leuke vacatures openstaan. Wil jij werken bij een hippe en gezellige organisatie waar het personeel op nummer 1 staat? Lees dan snel verder.

333travel is al meer dan 20 jaar dé verre reizen specialist in individuele rondreizen wereldwijd. Met een enthousiast team van 25 medewerkers wordt dagelijks gewerkt om het bedrijf te laten groeien. Met resultaat, want op dit moment is het nog nooit zo druk geweest bij 333travel.

“De afgelopen tijd is vanwege covid natuurlijk een moeilijke periode geweest", zegt Frangken Tuhumena, eigenaar van 333travel. “Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten zijn we juist meer bestemmingen gaan ontwikkelen en hebben we keihard gewerkt om van alles te verbeteren. Daar plukken we nu de vruchten van. Inmiddels werk ik met heel veel plezier en enthousiasme al 39 jaar in de reiswereld. Het is voor mij het mooiste vak dat er bestaat. Het is altijd dynamisch en elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen.”

Nieuw talent gezocht

De reisorganisatie is continu in ontwikkeling en er wordt dan ook hard gewerkt in harmonie met elkaar. Wil jij dit team versterken? Er wordt nieuw talent gezocht op verschillende afdelingen.

Ben jij heel klantgericht en regel jij altijd alles tot in de puntjes? Misschien is de functie als Operations/ Klantenservice medewerker iets voor jou. Of heb jij heel veel reiservaring in Azië, Amerika en Canada en vind je het leuk om klanten met jouw reiservaringen enthousiast te maken? 333travel is op zoek naar twee nieuwe reisspecialisten: een reisspecialist Azië en een reisspecialist Amerika/ Canada met kennis van Latijns-Amerika.

Weet jij alles van ICT en heb jij een passie voor het continu doorvoeren van de laatste technieken? Er wordt een PHP-ontwikkelaar gezocht die in een gezellig team wil komen werken.

Ben jij die oprechte en warme persoonlijkheid en werk je hard om de gezamenlijke doelen te halen? Zie jij het voor je om te werken bij een bedrijf dat continu in ontwikkeling is en waar gezelligheid met elkaar ontzettend belangrijk is? Solliciteer dan op één van de openstaande functies bij 333travel. Hopelijk proost jij binnenkort dan mee op de kwartaalfeestjes. Bekijk hier de openstaande vacatures.


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 13:25

Kunstspecial Anselm film en lezing bij Parkvilla

Anselm Kiefer is een Duitse kunstschilder en beeldhouwer. Hij wordt gezien als één van de grootste, nog levende kunstenaars. Parkvilla organiseert een film en lezing over deze invloedrijke en vernieuwende kunstenaar. Zijn kunst is geïnspireerd door diverse bronnen zoals literatuur, poëzie, filosofie, wetenschap, mythologie en religie. Tot en met 25 februari 2024 is er in Museum Voorlinden in Wassenaar een solotentoonstelling van Anselm: een mooi cultureel uitje voor in de kerstvakantie.