333travel
Advertorial Werken

Geen mooier vak dan vakantie

De Alphense reisorganisatie 333travel heeft een aantal leuke vacatures openstaan. Wil jij werken bij een hippe en gezellige organisatie waar het personeel op nummer 1 staat? Lees dan snel verder.

333travel is al meer dan 20 jaar dé verre reizen specialist in individuele rondreizen wereldwijd. Met een enthousiast team van 25 medewerkers wordt dagelijks gewerkt om het bedrijf te laten groeien. Met resultaat, want op dit moment is het nog nooit zo druk geweest bij 333travel.

“De afgelopen tijd is vanwege covid natuurlijk een moeilijke periode geweest", zegt Frangken Tuhumena, eigenaar van 333travel. “Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten zijn we juist meer bestemmingen gaan ontwikkelen en hebben we keihard gewerkt om van alles te verbeteren. Daar plukken we nu de vruchten van. Inmiddels werk ik met heel veel plezier en enthousiasme al 39 jaar in de reiswereld. Het is voor mij het mooiste vak dat er bestaat. Het is altijd dynamisch en elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen.”

Nieuw talent gezocht

De reisorganisatie is continu in ontwikkeling en er wordt dan ook hard gewerkt in harmonie met elkaar. Wil jij dit team versterken? Er wordt nieuw talent gezocht op verschillende afdelingen.

Ben jij heel klantgericht en regel jij altijd alles tot in de puntjes? Misschien is de functie als Operations/ Klantenservice medewerker iets voor jou. Of heb jij heel veel reiservaring in Azië, Amerika en Canada en vind je het leuk om klanten met jouw reiservaringen enthousiast te maken? 333travel is op zoek naar twee nieuwe reisspecialisten: een reisspecialist Azië en een reisspecialist Amerika/ Canada met kennis van Latijns-Amerika.

Weet jij alles van ICT en heb jij een passie voor het continu doorvoeren van de laatste technieken? Er wordt een PHP-ontwikkelaar gezocht die in een gezellig team wil komen werken.

Ben jij die oprechte en warme persoonlijkheid en werk je hard om de gezamenlijke doelen te halen? Zie jij het voor je om te werken bij een bedrijf dat continu in ontwikkeling is en waar gezelligheid met elkaar ontzettend belangrijk is? Solliciteer dan op één van de openstaande functies bij 333travel. Hopelijk proost jij binnenkort dan mee op de kwartaalfeestjes. Bekijk hier de openstaande vacatures.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.