333travel
Advertorial Werken

Geen mooier vak dan vakantie

De Alphense reisorganisatie 333travel heeft een aantal leuke vacatures openstaan. Wil jij werken bij een hippe en gezellige organisatie waar het personeel op nummer 1 staat? Lees dan snel verder.

333travel is al meer dan 20 jaar dé verre reizen specialist in individuele rondreizen wereldwijd. Met een enthousiast team van 25 medewerkers wordt dagelijks gewerkt om het bedrijf te laten groeien. Met resultaat, want op dit moment is het nog nooit zo druk geweest bij 333travel.

“De afgelopen tijd is vanwege covid natuurlijk een moeilijke periode geweest", zegt Frangken Tuhumena, eigenaar van 333travel. “Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten zijn we juist meer bestemmingen gaan ontwikkelen en hebben we keihard gewerkt om van alles te verbeteren. Daar plukken we nu de vruchten van. Inmiddels werk ik met heel veel plezier en enthousiasme al 39 jaar in de reiswereld. Het is voor mij het mooiste vak dat er bestaat. Het is altijd dynamisch en elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen.”

Nieuw talent gezocht

De reisorganisatie is continu in ontwikkeling en er wordt dan ook hard gewerkt in harmonie met elkaar. Wil jij dit team versterken? Er wordt nieuw talent gezocht op verschillende afdelingen.

Ben jij heel klantgericht en regel jij altijd alles tot in de puntjes? Misschien is de functie als Operations/ Klantenservice medewerker iets voor jou. Of heb jij heel veel reiservaring in Azië, Amerika en Canada en vind je het leuk om klanten met jouw reiservaringen enthousiast te maken? 333travel is op zoek naar twee nieuwe reisspecialisten: een reisspecialist Azië en een reisspecialist Amerika/ Canada met kennis van Latijns-Amerika.

Weet jij alles van ICT en heb jij een passie voor het continu doorvoeren van de laatste technieken? Er wordt een PHP-ontwikkelaar gezocht die in een gezellig team wil komen werken.

Ben jij die oprechte en warme persoonlijkheid en werk je hard om de gezamenlijke doelen te halen? Zie jij het voor je om te werken bij een bedrijf dat continu in ontwikkeling is en waar gezelligheid met elkaar ontzettend belangrijk is? Solliciteer dan op één van de openstaande functies bij 333travel. Hopelijk proost jij binnenkort dan mee op de kwartaalfeestjes. Bekijk hier de openstaande vacatures.


Meer nieuws

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden gisteren 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.