Josh Walet
Blog Opinie

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Het zou uiteindelijk bij ‘slechts’ 2-0 blijven, maar qua kansen in de tweede helft had het minstens drie keer zo veel moeten zijn. Het duurde lang tot de negenkoppige defensie van de gasten voor het eerst moest buigen. Daar droeg de leidsman een steentje aan bij toen hij de bal op de stip legde nadat Lionel Frederik slim tegen het natte gras was gegaan bij licht contact. Dergelijke cadeautjes zijn aan Thom Nouwens wel besteed: 1-0 dus.

Ook na de pauze toen hagel en regen de toeschouwers naar de tribune verwezen, moest lang op een doelpunt worden gewacht. Pas in minuut zevenenzeventig viel goal nummer twee. De constant zwoegende spits Tren Drexhage ging achter een diepe bal aan, liet alle conditioneel slechte opponenten ruim achter zich en kwam oog in oog met de veel te driest uitgekomen overigens prima keeper te staan. Hij ging niet voor eigen succes en legde breed op Lionel Frederik die simpel in het lege doel kon mikken. De laatste dertien minuten leken een eeuwigheid te duren, van een echte wedstrijd was totaal geen sprake, het spel was rommelig en het weer guur. Weer drie punten dus voor het verrassende ARC.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 19:57

MINERVA Kluisje

De chronisch zieke medemens heeft het op dit moment lastiger dan ooit. Door de maatregelen tegen corona. Vooral als je verder een soort van goed functioneert, moet je nog meer dan anders tussen alle obstakels door laveren om een enigszins normaal leven te leiden.

Overige gisteren 18:13

Kunstenaars van Atelier Verfstreken fleuren winkelcentrum op met muurschildering

De kunstenaars van Atelier Verfstreken hebben een mooie opdracht gekregen van de winkeliersvereniging van winkelcentrum De Aarhof. Zij mogen een muurschildering maken in het gedeelte dat naar de nieuwe parkeergarage leidt. “Het is heerlijk om zo midden in het centrum van Alphen met elkaar bezig te zijn.”

Advertorial Overige gisteren 17:25

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Om alvast vooruit te lopen op de wintersportpret organiseert Ski & Snowboard Xperience Alphen aan den Rijn dit weekend open dagen. Op zaterdag en zondag kun je tussen 10:00 en 17:00 uur terecht voor diverse activiteiten. Een ideale manier om je voor te bereiden op het komende wintersportseizoen!