Josh Walet

Geen treinverkeer tussen Bodegraven en Alphen door defecte spoorbrug

Een defecte spoorbrug heeft gezorgd voor een tijdelijke stopzetting van het treinverkeer tussen Alphen aan den Rijn en Bodegraven. Reizigers die afhankelijk zijn van deze route worden aangeraden op de hoogte te blijven van de situatie en alternatieve reisplannen te overwegen.

Het technische probleem met de spoorbrug heeft het normale treinverkeer ontregeld, waardoor er momenteel geen treinen kunnen rijden op dit traject. De Nederlandse Spoorwegen (NS) werken hard aan het identificeren en verhelpen van het euvel. Naar verwachting zal de situatie rond 10:45 uur zijn opgelost, waarna het treinverkeer naar verwachting weer hervat zal worden.

Het is raadzaam om de NS-reisplanner te raadplegen voor real-time updates en om de meest geschikte route voor hun reis te bepalen.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!