Josh Walet
Advertorial Winkels

Gek op barbecueën? Met de Kamado komt het barbecueseizoen nooit aan zijn eind

Met misschien wel het laatste mooie nazomerweekend in het vooruitzicht, houdt Ray’s Barbecue Place een magazijnuitverkoop. Leg nog een keer de lekkerste spareribs en saté op een nieuwe barbecue of ga juist voor de populaire Kamado. “Daarmee kan je het hele jaar door barbecueën!”

De Indian Summer barst vanaf donderdag los. Dan kunnen we in Alphen genieten van rustig herfstweer met weinig wind, veel zon en droge dagen. Heerlijk om nog even van de zon te genieten in je T-shirt, maar vooral ook om de barbecue aan te steken! En waar kun je beter slagen dan bij Ray’s Barbecue Place, dé barbecue speciaalzaak voor Alphen aan den Rijn en omstreken.

Positief ontvangen

Bij Ray’s Barbecue Place kun je terecht voor alles wat met barbecueën te maken heeft. Van barbecues en kolen tot aan sauzen, rubs, vers vlees en messen. Het afgelopen half jaar is gebleken dat dit behoorlijk in de smaak valt bij Alphenaren. “We zijn heel leuk en goed ontvangen”, vertelt eigenaar Raymond van Voorthuijzen. “De klanten die in de winkel komen zijn allemaal positief. Ze zijn nieuwsgierig naar het assortiment van onze barbecue speciaalzaak en dat vind ik een leuke ontwikkeling. Wat me heel trots maakt is dat ze het echt een toevoeging voor Alphen vinden.”

Magazijnopruiming met leuke deals

Steek jij graag de barbecue aan met goed weer? Dan kom je dit weekend nog goed aan je trekken, want het belooft een mooi nazomerweekend te worden. Een mooi moment voor Ray’s Barbecue Place om een magazijnopruiming te houden. “Vanaf de start hebben we leuk gedraaid, ondanks dat de zomer niet veel zonnige dagen had. Dit succes willen we vieren met een magazijnopruiming! We hebben mooie kortingen op een grote selectie voorraadmodellen die je echt niet aan je voorbij wilt laten gaan.”

Opkomst van outdoor cooking

Ook diverse soorten Kamado’s worden tijdens de magazijnopruiming voor een aantrekkelijke prijs aangeboden. Wat er zo ideaal is aan deze barbecue? Je kunt hiermee het hele jaar door barbecueën! Het is dan ook niet gek dat de Kamado bezig is aan een flinke opmars. “Het is de ideale barbecue voor outdoor cooking. Natuurlijk is het leuk en gezellig om met zonnig weer te barbecueën, maar met de Kamado kunnen de echte liefhebbers ook op andere momenten aan hun trekken komen. In de herfst kun je er een lekker stoofpotje op maken en met de kerst zelfs een heel kerstdiner. Het barbecueseizoen komt met de Kamado nooit aan zijn eind!”

Benieuwd welke barbecues uit de voorraad met korting worden verkocht? Check dan de Instagram (@rays_barbecue_place) en Facebook (@ray’s barbecue place) van Ray’s Barbecue Place of kom langs in de winkel! Je vindt Ray’s Barbecue Place aan de Euromarkt 127 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 15:20

Tour de France winacties bij Gek van Fietsen

De Tour de France gaat weer beginnen: voor vele wielrenners de leukste tijd van het jaar. Om het feest compleet te maken, organiseert Gek van Fietsen tijdens de Tour verschillende winacties. Dus fietsliefhebbers, opgelet! Houd de sociale media van Gek van Fietsen in de gaten en wie weet win je een helm, Tour de France shirt of onderhoudskit.

Politiek plein vandaag 13:54

Marjon Verkleij CDA-lijsttrekker voor waterschapsverkiezingen Hoogheemraadschap van Rijnland

Afgelopen maart zwaaide Marjon Verkleij af als raadslid en fractievoorzitter van CDA Alphen aan den Rijn. In haar laatste raadsvergadering ontving Verkleij daarvoor een koninklijke onderscheiding. Een definitief afscheid van de politiek blijkt het niet te zijn: Verkleij is op 30 juni gekozen als CDA-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."

Advertorial Winkels vandaag 12:22

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!