Is Morus
Advertorial Alphense Fijnproevers

Gek op Italië? Ga dan voor een meergangendiner bij Is Morus

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Italiaans restaurant Is Morus gaat haar uiterste best doen om je smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Zin in een vakantie naar Italië? Dan ben je bij Is Morus aan het goede adres. Als je het Italiaanse restaurant binnenstapt herinnert alles je aan het mooie Italië: de inrichting, de sfeer en uiteraard de gerechten. Je kunt bij Is Morus dan ook alles eten wat met de Italiaanse keuken te maken heeft. Pizza, pasta of een heerlijk voorgerecht behoren tot de specialiteiten.

Daar waar de sfeer prima is en het eten uitstekend, komt iedereen graag terug. En dat is te merken: Is Morus is één van de drukstbezochte restaurants van Alphen aan den Rijn. En goed nieuws: tijdens Alphense Fijnproevers kun je het lekkere eten zelf ervaren! Dus wil jij je voor even in het heerlijke Italië wanen mét bijpassende livemuziek? Dineer dan tijdens Alphense Fijnproevers bij Is Morus.

Genieten op z’n Italiaans

Bij Is Morus begin je de avond uiteraard met een voorgerecht: een snijplankje met Antipaste. Of je nu een tafel deelt met vrienden, familie of je lover, dit gevulde snijplankje is ideaal om te delen met je tafelgenoten!

Na het voorgerecht begint het feest pas echt. Je kunt tijdens het hoofdgerecht kiezen uit twee verschillende gerechten. Zin in een pizza zoals je hem zou krijgen in Italië? Kies dan voor een smakelijke pizza naar keuze. Meer zin in een heerlijke pasta? Laat je dan verrassen en ga voor de pasta special van de week. Smullen maar!

Hopelijk heb je nog een gaatje overgehouden voor een heerlijk nagerecht. Want wat is een Italiaanse reis nou zonder een Tiramisu of Sgroppino? Niks natuurlijk! Kies als nagerecht één van deze overheerlijke toetjes om de avond af te sluiten. Een betere afsluiting van een Italiaans avondje uit kan niet, toch?

Alphense Fijnproevers 

Ben jij een Alphense Fijnproever? Dineer de hele maand november bij één van de deelnemende restaurants. Geniet van een culinaire avond met smaakvolle livemuziek. Schuif aan bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Alles kan tijdens Alphense Fijnproevers! Reserveer nu jouw tafel op Alphensefijnproevers.nl. 

Op de hoogte blijven van de restaurants die deelnemen aan Alphense Fijnproevers? Houd Alphens.nl dan in de gaten!

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving gisteren 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.