Is Morus
Advertorial Alphense Fijnproevers

Gek op Italië? Ga dan voor een meergangendiner bij Is Morus

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Italiaans restaurant Is Morus gaat haar uiterste best doen om je smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Zin in een vakantie naar Italië? Dan ben je bij Is Morus aan het goede adres. Als je het Italiaanse restaurant binnenstapt herinnert alles je aan het mooie Italië: de inrichting, de sfeer en uiteraard de gerechten. Je kunt bij Is Morus dan ook alles eten wat met de Italiaanse keuken te maken heeft. Pizza, pasta of een heerlijk voorgerecht behoren tot de specialiteiten.

Daar waar de sfeer prima is en het eten uitstekend, komt iedereen graag terug. En dat is te merken: Is Morus is één van de drukstbezochte restaurants van Alphen aan den Rijn. En goed nieuws: tijdens Alphense Fijnproevers kun je het lekkere eten zelf ervaren! Dus wil jij je voor even in het heerlijke Italië wanen mét bijpassende livemuziek? Dineer dan tijdens Alphense Fijnproevers bij Is Morus.

Genieten op z’n Italiaans

Bij Is Morus begin je de avond uiteraard met een voorgerecht: een snijplankje met Antipaste. Of je nu een tafel deelt met vrienden, familie of je lover, dit gevulde snijplankje is ideaal om te delen met je tafelgenoten!

Na het voorgerecht begint het feest pas echt. Je kunt tijdens het hoofdgerecht kiezen uit twee verschillende gerechten. Zin in een pizza zoals je hem zou krijgen in Italië? Kies dan voor een smakelijke pizza naar keuze. Meer zin in een heerlijke pasta? Laat je dan verrassen en ga voor de pasta special van de week. Smullen maar!

Hopelijk heb je nog een gaatje overgehouden voor een heerlijk nagerecht. Want wat is een Italiaanse reis nou zonder een Tiramisu of Sgroppino? Niks natuurlijk! Kies als nagerecht één van deze overheerlijke toetjes om de avond af te sluiten. Een betere afsluiting van een Italiaans avondje uit kan niet, toch?

Alphense Fijnproevers 

Ben jij een Alphense Fijnproever? Dineer de hele maand november bij één van de deelnemende restaurants. Geniet van een culinaire avond met smaakvolle livemuziek. Schuif aan bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Alles kan tijdens Alphense Fijnproevers! Reserveer nu jouw tafel op Alphensefijnproevers.nl. 

Op de hoogte blijven van de restaurants die deelnemen aan Alphense Fijnproevers? Houd Alphens.nl dan in de gaten!

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.