Gek van Fietsen
Advertorial Overige

Gek van Fietsen start met voordelig zakelijk leasen

Gek van Fietsen aan de Frederik Hendrikstraat in Alphen biedt vanaf januari een nieuwe zakelijke fietsregeling aan die voordelig kan zijn voor werknemers en werkgevers. De overheid heeft vanaf 1 januari de regeling voor het leasen van een fiets van de zaak vereenvoudigd. Net als bij de auto geldt nu een vast bijtellingspercentage.

Een E-bike is een gezond en snel alternatief voor het woon-werkverkeer. Toch kunnen de kosten voor de aanschaf en het onderhoud van zo’n prachtige fiets behoorlijk oplopen.

Een uitkomst is om je fiets te leasen. Zo rijd je een E-bike al vanaf een paar tientjes per maand met onderhoud en verzekering inbegrepen. En met behulp van de werkgever kan dit voor slechts 7% bijtelling, wat neer komt op 4 tot 10 euro per maand.

Full service lease
Daarnaast pro­fiteer je bij het aangaan van een leasecontract van de full-service van familiebedrijf Gek van Fietsen. ‘Het leasen is inclusief onderhoud, reparatie en een optimale allriskverzekering. Daarbij zijn wij het aanspreekpunt voor de berijder en kunnen we alles snel en goed regelen. Omdat alles inbegrepen is heb je verder geen bijkomende kosten. We kunnen zelfs onderhoud op locatie uitvoeren voor meerdere werknemers tegelijk. Als er een kleine reparatie of verbetering nodig is, rijd je even langs onze werkplaats. We repareren het graag direct voor je’, zo legt Rik de Bruin uit.

Hoe werkt het?
Het leasen van een fiets is voor de werknemer en werkgever heel gemakkelijk. ‘De werknemer zoekt zelf een ­fiets uit bij Gek van Fietsen die geheel aan zijn of haar wensen voldoet. Dit kan elke fiets of e-bike zijn met een consumentenprijs vanaf 500 euro. Wij doen in samenwerking met Bovag Leasefiets een contractvoorstel binnen de voorwaarden die de werkgever opstelt. Als beide het eens zijn met ons aanbod regelen wij de rest en rijd je binnen enkele dagen op een prachtige nieuwe fiets.’

Bijtelling
Via verschillende constructies kun je als werkgever een lease­fiets aantrekkelijk maken voor je werknemers. Geef jij je werknemers bijvoorbeeld een ­fiets ter waarde van €2000,- dan is de jaarlijkse bijtelling hiervoor €140,-. Voor de ­fiets betaalt de werknemer op jaarbasis circa €52,- aan belasting. Dat is dus minder dan €5,- per maand. Een win-winsituatie dus.

‘Werkgevers, maak gerust een afspraak of kom langs om te bespreken wat de meest ideale constructie is voor jouw bedrijf’, aldus Rik.

Na drie jaar een nieuwe fiets
Een leasefiets contract ga je voor 36 maanden aan. Na die periode mag je een nieuwe fiets uitzoeken of de huidige ­fiets voor een resterend bedrag overkopen. Zo kun je dus om de drie jaar een volledig nieuwe ­fiets rijden voor een vast bedrag per maand. Het afsluiten van een leasefietscontract is voor alle fietsen en e-bikes mogelijk.

Wil je meer informatie? Maak een afspraak of download de uitgebreide brochure op onze website.

gek van fietsen logo en adresgegevens.PNG


Meer nieuws

Advertorial Winkelen vandaag 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek vandaag 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport vandaag 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.