Gek van Fietsen
Advertorial Winkels

Gek van Fietsen viert 15-jarig jubileum met toffe prijzen

Hieperdepiep, hoera! Gek van Fietsen blaast vijftien kaarsjes uit en trakteert op te gekke prijzen! Kans maken op een volledig verzorgd viergangen diner van 's Molenaarsbrug en meer? Doe dan mee!

Vijftien jaar geleden begon een nieuw avontuur: de opening van Gek van Fietsen.nl aan de Frederik Hendrikstraat. Na vele jaren onder de naam de Bruin Fietsen op de Aarkade werd het tijd voor een nieuwe locatie en een frisse naam. Gek van Fietsen.nl opende zijn deuren en groeide uit tot een modern en betrouwbaar familiebedrijf met als doel: alleen maar blije klanten!

Toffe prijzen

Ondanks de huidige omstandigheden wil Gek van Fietsen hun 15-jarig bestaan graag vieren met hun volgers en klanten. Daarom verloten zij gedurende de hele maand april fantastische prijzen van lokale bedrijven, met als absolute knaller een volledig verzorgd viergangen diner voor vier personen bij ’s Molenaarsbrug. 

De overige prijzen zijn cadeaubonnen bij de volgende winkels: Van Keeken schoenen, TOF Touch Of Fashion, Sebastian Alphen, Dessous, Ongestuukt en Gusto Fashion. En cadeaubonnen bij de volgende horecabedrijven: Is Morus, Sapori da Stefano, Stevers, Subway Baronie en DAAN Bar-Biefstro.

Doe mee!

Wil je zelf ook kans maken op een van de prijzen? Doe dan in april een aanschaf bij Gek van Fietsen, of doe mee aan een van de acties op de Instagram of Facebook van Gek van Fietsen.

De winkel is geopend op afspraak. Of je nu alleen even wil rondkijken in de winkel of dat je advies wil over de aanschaf van bijvoorbeeld een e-bike of sportfiets: het is allemaal mogelijk! Bij Gek van Fietsen.nl staan ze graag voor je klaar en ze helpen je waar dat gewenst is. 

Volg Gek van Fietsen.nl op Instagram (@gekvanfietsen) en Facebook om op de hoogte gehouden te worden van de acties of neem een kijkje op de website.

Zien ze je snel bij Gek van Fietsen?

Gek van Fietsen
Frederik Hendrikstraat 2
2505 ES Alphen aan den Rijn
0172-499586 info@gekvanfietsen.nl
www.gekvanfietsen.nl


Meer nieuws

Kunst en Cultuur vandaag 18:06

Het boek IJzerkop wint Thea Beckmanprijs 2021

Het jeugdboek IJzerkop van Jean-Claude van Rijckeghem heeft de Thea Beckmanprijs 2021 voor het beste historische kinderboek gekregen. IJzerkop was ook winnaar van de Jonge Beckman 2021. De volwassen jury en de kinderjury waren unaniem. Rob Ruggenberg kreeg een oeuvreprijs.

Advertorial Kinderen vandaag 16:44

Negatief zelfbeeld bij kinderen – De Praktijk4Kids geeft tips

Door ervaringen en gebeurtenissen in ons leven vormen we een zelfbeeld. Hoe we om zijn gegaan met ervaringen en gebeurtenissen speelt daarbij een belangrijke rol. Sommige kinderen hebben een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld is ontstaan na een reeks van faalervaringen of andere nare gebeurtenissen. Er is dan sprake van een negatieve beleving van de eigen persoon.

Sport vandaag 14:16

Kom jij naar de open dag van Alphense zwem- en watersportverenigingen?

Deze zondag openen alle Alphense verenigingen op het gebied van sporten in en op het water hun deuren voor bezoekers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de sporten uit te proberen, aan workshops deel te nemen of naar de echte professionals te kijken.

Advertorial Horeca vandaag 13:40

Najaar bij Bij Hen

De 'R' zit weer in de maand en dat kan maar één ding betekenen: het is mosseltijd! Vorig jaar organiseerde Bij Hen het zeer succesvolle Mossel Festijn. Dit jaar doen ze daar nog een schepje bovenop met een heel najaar lang heerlijke mosselen Bij Hen.