Archieffoto / Josh Walet

Gemeente Alphen aan den Rijn organiseert dag voor waardering Veteranen

Afgelopen vrijdag ontvingen burgemeester Liesbeth Spies en wethouder Gerard van As de Alphense Veteranen. Dit om de waardering en respect voor hen te benadrukken.

De Veteranen werden vrijdag 22 september uitgenodigd op een locatie in Alphen aan den Rijn. Dit voor een hapje en een drankje en de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere Veteranen. Ook werd een collectie oude legervoertuigen van de eigenaar van de locatie bewonderd.

“Meer dan ooit beseffen wij ons dat het niet vanzelfsprekend is dat het vrede is en dat oorlogen voorbij zijn en er nooit meer zullen zijn. Door de beelden uit Oekraïne zien we aan welke gevaren onze Veteranen zijn blootgesteld. We hadden al veel respect voor wat zij hebben gedaan maar hierdoor nog veel meer”, vertelt de Gemeente.

“Met deze ontvangst, die wij elk jaar organiseren, kunnen wij niet genoeg benadrukken hoe groot onze waardering en respect voor onze Veteranen is”, zo sluit de Gemeente af.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.