Gemeente op zoek naar bewoner

De gemeente Alphen is op zoek naar de bewoner die woonachtig is aan de Wagenmaker 39 in Alphen aan den Rijn. De bewoner van dit adres wordt verzocht contact op te nemen met team burgerzaken.  

Uit adresonderzoek van de gemeente Alphen is gebleken dat de bewoner van de woning aan de Wagenmaker 39 naar alle waarschijnlijkheid niet meer woonachtig is op dit adres. Het is niet bekend waar de bewoner op dit moment verblijft.

Als de persoon zich niet binnen twee weken meldt bij het team burgerzaken wordt de persoon opgenomen als vertrokken met onbekende bestemming. Dit heeft gevolgen voor de huurtoeslag of sociale voorzieningen.

Ben jij de persoon die de gemeente zoekt? Of ken je de persoon die op het adres woont? Neem dan contact op met het team burgerzaken.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 18:32

BTW weg ermee bij MediaMarkt

Vanaf donderdag 23 januari tot en met zondag 26 januari is het weer één groot feest. MediaMarkt houdt de komende dagen weer de oude vertrouwde BTW actie. Ook in Alphen barst deze actie weer los!

Gemeente vandaag 18:32

Holocaustmonument 'Levenslicht' onthuld

Vandaag om 17:00 uur is het holocaustmonument 'Levenslicht' onthuld door burgemeester Liesbeth Spies en kinderburgemeester Elmehdi Sassa. Het tijdelijke kunstwerk is van 22 tot en met 31 januari voor iedereen te bezichtigen in het atrium van het gemeentehuis.

Gemeente vandaag 17:07

Commotie rondom ‘verwijderen’ skatepark Heempark

Bij skatepark Heempark in Alphen is recentelijk een bord geplaatst met daarop ‘Door vandalisme zijn we genoodzaakt dit toestel te verwijderen’. Reacties van Alphenaren volgden massaal, reacties waarin ze hun ongeloof en verontwaardiging hierover uitten. De gemeente laat nu weten dat het skatepark gerepareerd zal worden in plaats van verwijderd.

Overige vandaag 16:27

“Ik wilde niet opgeven”

Van maandag 20 op dinsdag 21 januari deed Steven Heppener (16) uit Alphen een gooi naar het wereldrecord karten op de kartbaan in Zoetermeer. Helaas moest hij na 17 uur opgeven. Steven laat weten hoe het nu, een dag later, met hem gaat en hoe hij het heeft ervaren.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:16

Huisartsenpost gaat 's nachts sluiten

De kogel is door de kerk. Vanaf 2021 moeten inwoners van Alphen aan den Rijn ’s nachts naar de huisartsenpost in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. De HAP in Alphen gaat ’s nachts sluiten. Overdag, ’s avonds en in de weekenden blijft de HAP in Alphen wel open.