Gemeente op zoek naar bewoner

De gemeente Alphen is op zoek naar de bewoner die woonachtig is aan de Wagenmaker 39 in Alphen aan den Rijn. De bewoner van dit adres wordt verzocht contact op te nemen met team burgerzaken.  

Uit adresonderzoek van de gemeente Alphen is gebleken dat de bewoner van de woning aan de Wagenmaker 39 naar alle waarschijnlijkheid niet meer woonachtig is op dit adres. Het is niet bekend waar de bewoner op dit moment verblijft.

Als de persoon zich niet binnen twee weken meldt bij het team burgerzaken wordt de persoon opgenomen als vertrokken met onbekende bestemming. Dit heeft gevolgen voor de huurtoeslag of sociale voorzieningen.

Ben jij de persoon die de gemeente zoekt? Of ken je de persoon die op het adres woont? Neem dan contact op met het team burgerzaken.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.