Gemeente Alphen aan den Rijn

Gemeente organiseert De dag van de Jeugdhulp

Vanaf 2024 gaan de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop de jeugdhulp gezamenlijk organiseren. Op donderdag 1 december organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn ‘De dag van de Jeugdhulp’.

De dag van de Jeugdhulp is voor partners, inwoners en aanbieders van jeugdhulp. De gemeente vindt het belangrijk de jeugdhulp goed te organiseren. Daarom nodigen zij partners, inwoners en aanbieders van jeugdhulp uit om mee te praten.

Praat mee over de toekomst van de jeugdhulp

De bijeenkomst op 1 december is in cultuurcentrum Parkvilla en duurt van 16:00 tot 17:00 uur. Tijdens de bijeenkomst geeft de gemeente informatie over de plannen en horen zij ook graag wat de aanwezigen belangrijk vinden. De gemeente kan dan de ideeën meenemen in de uitwerking van de plannen. Vooral jongeren worden opgeroepen om te komen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.