Gemeente Alphen aan den Rijn

Gemeente zet dinsdag extra vuilniswagens in vanwege extreme hitte

Vanwege de zeer hoge temperatuur dinsdag 19 juli, zet Gemeente Alphen aan den Rijn die dag extra wagens in om het afval op te halen.

Dit laat de gemeente weten. Let op: dit betekent wel dat het afval mogelijk eerder opgehaald wordt dan normaal. “We starten - zoals gewoonlijk - om 07:00 uur”, zegt de gemeente, “maar legen de rolcontainer misschien op een ander tijdstip dan inwoners gewend zijn. Zorg er daarom voor dat de rolcontainer om 07:00 uur op de gebruikelijke plek staat.”

Als je de rolcontainer later op de gebruikelijke plek zet, is de kans aanwezig dat je het ophaalmoment mist en dus met een volle container blijft zitten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.