Pixaby

Gemeentearchief Alphen aan den Rijn organiseert een historische pubquiz

Op 19 oktober houdt de Gemeentearchief Alphen aan den Rijn een historische pubquiz in Parkvilla.

Tijdens de pubquiz zullen er in vijf rondes vragen worden gesteld. De vragen die er worden gesteld hebben een braad scala aan onderwerpen, waarbij alle kernen van de gemeente Alphen aan bod zullen komen. In teams van drie tot vijf personen zal de wedstrijd gehouden worden. 

De pubquiz zal plaatsvinden in Parkvilla in Alphen aan den Rijn vanaf 20:00 tot 22:00 uur. De deelname van de pubquiz is gratis. “Ook zal er worden gezorgd voor een welkomstdrankje en borrelhapje”, laat de organisatie weten.

Wil je jezelf opgeven voor de historische pubquiz? Dat kan via de mail. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren. 

Advertorial Evenementen vandaag 11:52

Inspiratie rondom afscheid en verlies op de uitvaartmarkt

Zaterdag 7 oktober organiseert Ammoniet Uitvaartbegeleiding een ‘uitvaartmarkt’. Hier kun je ontdekken dat er, naast de noodzakelijke dingen die geregeld moeten worden, veel interessante en prachtige mogelijkheden zijn die de periode van afscheid nemen, rouw en gemis, bijzonder en troostrijk maken.