Wijkagenten Alphen Noord

Gemoedelijke en feestelijke jaarwisseling in de Edelstenen-Planetenbuurt

Het was tijdens de jaarwisseling niet alleen maar een grimmige sfeer en ME inzet. De wijkagenten van Alphen Noord kijken terug op een gemoedelijke en feestelijke jaarwisseling in de Edelstenen-Planetenbuurt.

Op hun Instagram account laten de wijkagenten van Alphen Noord weten dat zij “met trots” terugkijken op een gemoedelijke en feestelijke jaarwisseling in de Edelstenen- Planetenbuurt. “Dit is niet alleen te danken aan de politie, maar ook aan de organisaties en mensen uit de wijk waar wij een beroep op hebben gedaan het afgelopen jaar. Wij willen onze dank uitspreken aan een ieder die zich heeft ingezet voor een veilige en leefbare wijk en dit komende jaren met ons zal blijven doen.”

“Op de foto slechts een klein deel van de betrokken mensen, genomen in de huiskamer aan de Diamantstraat, waar wij ieder jaar samen komen om het jaar feestelijk af te sluiten”, schrijven de wijkagenten. En vol trots zien wij van Alphens.nl dat ook ons magazine daarbij aanwezig was.

“Op naar een veilig 2023”, namens wijkagenten Khalid en Dennis

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Alphen Noord (@pol_wijkagentalphennoord)


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.