Geniet nog een aantal dagen van heerlijke meergangendiners tijdens de Alphens Restaurantweek

Heb jij al plannen gemaakt voor de komende dagen? Zo niet, wacht dan niet langer en reserveer nog snel een tafel bij één van de deelnemende restaurants. Maak van jouw doordeweekse avond een feestje met de Alphens Restaurantweek en wie weet win jij een avontuurlijke prijs.

De Alphens Restaurantweek is nog in volle gang. Je kunt tot en met donderdag 25 mei genieten van een heerlijke meergangendiner voor maar € 29,95 of € 34,95 per persoon. Dit wil je niet missen! Ga daarom voor een gezellig avondje uit en kies uit één van de zestien deelnemende restaurants. Ben je uiteten geweest? Dan maak jij met je bonnetje kans op een 8-daagse rondreis naar Jordanië.

Dineer en win

Dit jaar maak je met jouw etentje kans op een 8-daagse individuele rondreis door Jordanië voor twee personen. Tijdens deze trip bezoek je met z’n tweeën alle hoogtepunten van het land. En dat zijn er nogal wat, want Jordanië is gezegend met een indrukwekkende historie.

Hoe je kunt winnen? Reserveer bij een restaurant naar keuze, geniet van een voortreffelijk meergangen keuzemenu, upload na jouw gezellige avond het bonnetje en duimen maar! Wie weet vlieg jij straks wel naar Jordanië met een vriend(in) of familielid. Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door 333travel.

Deelnemende restaurants en reserveren

Tijdens de Alphens Restaurantweek kun je dineren bij wel zestien restaurants. Er is voor ieder wat wils! De deelnemende restaurants zijn Restaurant ’s Molenaarsbrug, De Stadsherberg, Maggie Blue, Restaurant ’t Haasje, Restaurant De Zeeger, De Beren, De Gelaardse Kat, Koeien en Kaas, Wet ’n Wild, Grand Café Eight, Tamarinde The Indian Kitchen, Brasserie de Alphense Burgemeester, Osteria La Piazza, Buuren Fine Dining, Senzaa en Bon Bini Restaurant. Ook benieuwd naar de overheerlijke menu’s? Die vind je hier.

Reserveer snel, want de reserveringen gaan hard. Niet gek ook, want de menu’s zijn overheerlijk! Dat wordt een avond om niet meer te vergeten.

Op de hoogte blijven van de Alphens Restaurantweek? Houd de website en social media dan goed in de gaten!

Reserveer direct en win>


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.