Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

Geniet thuis van de lekkerste gerechten van Proeflokaal Bregje

De restaurants blijven voorlopig nog even gesloten, maar gelukkig is afhalen en bezorgen wel mogelijk. Laat Proeflokaal Bregje voor je koken! Van vlees tot vis en vega, alles is mogelijk. Ben jij een BBQ liefhebber? Kies dan voor de gloednieuwe BBQ box.

Met de bezorgservice van Bregje kun je ook thuis genieten van de lekkerste gerechten. Kies bijvoorbeeld voor een frisse salade met gerookte zalm, een beef tataki salade, of een salade met brie. Vleesliefhebbers kunnen kiezen uit spareribs, Bregjes burger, kipsaté of varkenshaas. Ben jij meer een visliefhebber? Ga dan voor de zalmfilet met citroen-gembersaus. Eet je vegetarisch? Dan heeft Bregje voor jou vegetarische shoarma op het menu staan, geserveerd op naanbrood.

Zin in een bijgerecht? Aardappelwedges en brood met gezouten roomboter en tapenade zijn apart te bestellen. Wil je een drankje bij jouw avondeten? Kies dan voor een blikje frisdrank, bier of een fles wijn. Sluit het diner af met een heerlijke New York cheesecake als dessert.

De BBQ box voor BBQ liefhebbers

Geniet jij graag van de zon in de tuin of op het balkon? Dan heeft Bregje speciaal voor jou de BBQ box samengesteld! De box bestaat uit 2 worstjes, 2 kipspiesjes, 2 gambaspiesjes, 2 hamburgers, biefstuk, een heerlijke pastasalade, een frisse aardappelsalade, een broodje, verschillende sausjes en dips en een nagerecht om van te smullen. Als drankje kun je kiezen uit 4 flesjes Corona, een fles rosé, of een fles witte wijn.

Bestellen kan via https://www.proeflokaalbregje.nl/thuiseten of via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html.

Wijnglazen en dinerbon

Steun je Bregje liever op een andere manier? Bestel dan prachtige wijnglazen van Bregje, gegraveerd met een hertenkop dat zo kenmerkend is voor Bregje. Hiermee maak je elk etentje bijzonder! Voor zes wijnglazen betaal je slechts € 19,95. Ook kun je Bregje helpen door een dinerbon te kopen.

Hoe werkt dat? Koop jouw cadeaubon via helpdehoreca.nl, of stuur een mail naar alphen@proeflokaalbregje.nl en vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Waarde van de dinerbon / hoeveelheid wijnglazen (per 6 stuks te bestellen)

De dinerbon krijg je, gelijk aan de waarde die je doorgeeft, per post thuisgestuurd. De wijnglazen kun je afhalen of thuis laten bezorgen (in de omgeving Alphen aan den Rijn).


Meer nieuws

Politiek gisteren 19:41

Sport, gezondheid en buurthuisfunctie bij De Hoorn

Net als zwembad AquaRijn is het mogelijk om zwembad De Hoorn een buurthuisfunctie te geven. De focus ligt dan bij De Hoorn op ontmoeten in combinatie met sport en gezondheid. De Thermen 2 wil deze uitdaging oppakken via een Right to Challenge.

Politiek gisteren 18:20

Speelruimteplan 2021-2024 is klaar om uit te voeren

Het speelruimteplan voor de hele gemeente Alphen aan den Rijn is klaar. Het plan is op verzoek van de gemeenteraad gemaakt tegelijkertijd met een speelruimtevisie en onder meer op basis van de wensen van inwoners. De raad moet het plan nog goedkeuren.

Politiek gisteren 16:05

Huren van vastgoed gemeente volgend jaar niet omhoog

De huurprijzen van het onroerend goed, dat eigendom is van de gemeente Alphen aan den Rijn, gaan in 2021 niet omhoog. Normaal gesproken wordt jaarlijks een huurindexering toegepast. Gezien de economische situatie ziet de gemeente daar in 2021 van af.

Actie gisteren 15:32

Alphense Reddingsbrigade ontvangt voertuig van Brandweer Alphen

Bij de Alphense Reddingsbrigade staat waterveiligheid op nummer één. In oktober schonk de Brandweer Alphen een Volkswagen Touran, om de reddingsboten naar het water te rijden. ‘’Met deze schenking zijn we al een heel eind, maar we zijn er nog lang niet’’, laat Jelle Zweers van de Alphense Reddingsbrigade weten.