Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

Geniet thuis van de lekkerste gerechten van Proeflokaal Bregje

De restaurants blijven voorlopig nog even gesloten, maar gelukkig is afhalen en bezorgen wel mogelijk. Laat Proeflokaal Bregje voor je koken! Van vlees tot vis en vega, alles is mogelijk. Ben jij een BBQ liefhebber? Kies dan voor de gloednieuwe BBQ box.

Met de bezorgservice van Bregje kun je ook thuis genieten van de lekkerste gerechten. Kies bijvoorbeeld voor een frisse salade met gerookte zalm, een beef tataki salade, of een salade met brie. Vleesliefhebbers kunnen kiezen uit spareribs, Bregjes burger, kipsaté of varkenshaas. Ben jij meer een visliefhebber? Ga dan voor de zalmfilet met citroen-gembersaus. Eet je vegetarisch? Dan heeft Bregje voor jou vegetarische shoarma op het menu staan, geserveerd op naanbrood.

Zin in een bijgerecht? Aardappelwedges en brood met gezouten roomboter en tapenade zijn apart te bestellen. Wil je een drankje bij jouw avondeten? Kies dan voor een blikje frisdrank, bier of een fles wijn. Sluit het diner af met een heerlijke New York cheesecake als dessert.

De BBQ box voor BBQ liefhebbers

Geniet jij graag van de zon in de tuin of op het balkon? Dan heeft Bregje speciaal voor jou de BBQ box samengesteld! De box bestaat uit 2 worstjes, 2 kipspiesjes, 2 gambaspiesjes, 2 hamburgers, biefstuk, een heerlijke pastasalade, een frisse aardappelsalade, een broodje, verschillende sausjes en dips en een nagerecht om van te smullen. Als drankje kun je kiezen uit 4 flesjes Corona, een fles rosé, of een fles witte wijn.

Bestellen kan via https://www.proeflokaalbregje.nl/thuiseten of via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html.

Wijnglazen en dinerbon

Steun je Bregje liever op een andere manier? Bestel dan prachtige wijnglazen van Bregje, gegraveerd met een hertenkop dat zo kenmerkend is voor Bregje. Hiermee maak je elk etentje bijzonder! Voor zes wijnglazen betaal je slechts € 19,95. Ook kun je Bregje helpen door een dinerbon te kopen.

Hoe werkt dat? Koop jouw cadeaubon via helpdehoreca.nl, of stuur een mail naar alphen@proeflokaalbregje.nl en vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Waarde van de dinerbon / hoeveelheid wijnglazen (per 6 stuks te bestellen)

De dinerbon krijg je, gelijk aan de waarde die je doorgeeft, per post thuisgestuurd. De wijnglazen kun je afhalen of thuis laten bezorgen (in de omgeving Alphen aan den Rijn).


Meer nieuws

Overige vandaag 17:08

Buitenbad zwembad De Hoorn vanaf vrijdag geopend voor Winterzwemmen

Vanaf vrijdag 22 januari is het buitenbad van zwembad De Hoorn geopend voor winterzwemmen. Mensen die behoefte hebben aan een duik in het warme water kunnen zwemmen in het buitenbad. Zwembad De Hoorn volgt hiermee het voorbeeld van De Mirandabad in Amsterdam dat al enkele weken geopend is.

Algemeen vandaag 16:04

Veertien zwaaistenen als verbindingsfactor in de Alphense Edelstenenbuurt

In september 2020 werd Joke Amelunxen, coördinator van stuurgroep De Blije Wijk, getipt over de projecten van Kern met Pit, een organisatie die mensen uitdaagt om binnen een jaar hun droom voor de buurt waar te maken. ‘’We wilden altijd al iets doen voor onze buurt, al snel kwam het idee van de zwaaistenen naar boven bij de Stuurgroep.''

Advertorial Horeca vandaag 15:09

Goede voornemens makkelijker volhouden?

In deze rare, stressvolle tijden willen veel mensen ook goed voor zichzelf (blijven) zorgen. Dus hebben we allemaal weer goede voornemens. Maar ondertussen hebben we het ook allemaal drukker dan ooit met het combineren van werk en thuis-onderwijs, en zijn sportscholen gesloten. Hoe zorg je dan dat je toch zonder al te veel moeite goed voor jezelf kan blijven zorgen?