Josh Walet

Geniet van creatieve, vegetarische gerechten bij Koeien en Kaas tijdens de Alphens Restaurantweek

De Alphens Restaurantweek vindt dit najaar plaats van 26 oktober tot en met 5 november. Ook deze editie halen de deelnemende restaurants alles uit de kast om je smaakpapillen te verwennen. Rachelle van der Zee vertelt wat gasten van Koeien en Kaas kunnen verwachten.

Koeien en Kaas is een restaurant gelegen in het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn. “Wij serveren gerechten die je niet snel in andere restaurants tegenkomt”, vertelt restaurantmanager Rachelle van der Zee. De naam van het restaurant verklapt het al: ze bereiden hier voornamelijk gerechten met kaas en vlees. “Maar, bij ons kun je ook goed terecht voor vegetarische gerechten.”

De beste producten

En dat is precies waar deze editie van de Alphens Restaurantweek om draait: het overgrote deel van de gerechten op de menukaarten bij de restaurants is vegetarisch. Ook Koeien en Kaas vindt duurzaamheid belangrijk. “We kiezen onze leveranciers uit op duurzaamheid; we willen de beste producten die ook duurzaam zijn. Daarnaast bestellen wij niet teveel zodat wij weinig tot geen voedselverspilling hebben”, aldus Rachelle.

Wat Alphenaren van Koeien en Kaas kunnen verwachten tijdens de Alphens Restaurantweek? “Wij hebben een goed en creatief keukenteam dat weer creatief is bezig geweest om ook een andere kant van Koeien en Kaas te laten zien tijden deze restaurantweek. Natuurlijk zien jullie gerechten terugkomen omdat dat hetgeen is waarvoor men naar ons toe komt”, legt Rachelle uit. Zo kun je genieten van gebakken halloumi of de traditionele Goudse kaasfondue met truffel. Heb jij al trek gekregen?

Bekijk het menu >


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.