Geniet van creatieve, vegetarische gerechten bij Koeien en Kaas tijdens de Alphens Restaurantweek
De Alphens Restaurantweek vindt dit najaar plaats van 26 oktober tot en met 5 november. Ook deze editie halen de deelnemende restaurants alles uit de kast om je smaakpapillen te verwennen. Rachelle van der Zee vertelt wat gasten van Koeien en Kaas kunnen verwachten.
Koeien en Kaas is een restaurant gelegen in het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn. “Wij serveren gerechten die je niet snel in andere restaurants tegenkomt”, vertelt restaurantmanager Rachelle van der Zee. De naam van het restaurant verklapt het al: ze bereiden hier voornamelijk gerechten met kaas en vlees. “Maar, bij ons kun je ook goed terecht voor vegetarische gerechten.”
De beste producten
En dat is precies waar deze editie van de Alphens Restaurantweek om draait: het overgrote deel van de gerechten op de menukaarten bij de restaurants is vegetarisch. Ook Koeien en Kaas vindt duurzaamheid belangrijk. “We kiezen onze leveranciers uit op duurzaamheid; we willen de beste producten die ook duurzaam zijn. Daarnaast bestellen wij niet teveel zodat wij weinig tot geen voedselverspilling hebben”, aldus Rachelle.
Wat Alphenaren van Koeien en Kaas kunnen verwachten tijdens de Alphens Restaurantweek? “Wij hebben een goed en creatief keukenteam dat weer creatief is bezig geweest om ook een andere kant van Koeien en Kaas te laten zien tijden deze restaurantweek. Natuurlijk zien jullie gerechten terugkomen omdat dat hetgeen is waarvoor men naar ons toe komt”, legt Rachelle uit. Zo kun je genieten van gebakken halloumi of de traditionele Goudse kaasfondue met truffel. Heb jij al trek gekregen?